Son yıllarda vintage adını sıkça duymaya başladık. Mobilyalarda olsun kıyafetlerde olsun bu isim pek çok yerde popüler olmuştur. Mobilyalarda düşünüldüğünde tanımı 30 ile 100 yıl arasında yaşamış mobilyalara verilen bir isimdir. Yani aslında modern ile antika arasındaki süreçte üretilen ve tasarlanan mobilyalardır. Zaten antika mobilya da 100 yılı geçen özellikli ürünlere verilen isimdir.
Son yıllarda tarz olarak da vintage benimsenmiştir. Bu tarz uygulaması kolay ve rahat bulunan ürünlerden oluşan bir tarzdır. Mobilyalar annemizin veya anneannemizin evlerinde kullandıkları ürünlerdir. Bu tarz kendi tarzını yansıtmak isteyenlere kolaylıklar sağlar. Kolay ulaşılan ve pahalı olmayan mobilyalar tarz olarak da çeşitlidir. Uygun fiyatlı ürünler bulmak için eski mahallelere gitmek veya bitpazarlarını araştırmak yeterlidir.
Bu tarz eski mobilyaların atılmadan elden geçirilerek tekrar kullanımını sağlar. Mobilyalar çok eski olmadıkları için ufak tefek bakımla, tadilatla istediğiniz tarza ulaşır veya istediğiniz biçimde kullanabilirsiniz. Ayrıca bu tarz ürünler modern ve klasik tarz mobilyalarla da uyum sağlayacaktır. Bu tip mobilyalar günümüzde modern üreticiler tarafından tasarlanarak üretilmektedir. Ama kıymetlisi elbette orijinal ürünler bulmaktır. Ve kendi tarzımızı yansıtmaktır. Önemli olan bu mobilyaları birlikte kullandığımız mobilyalar ve yerleridir.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply