» » Hızlı ve Pratik Banyo Dekorasyonu

Mevsim değiştirdiğimiz şu günlerde dekorasyon için evde en çok göz ardı edilen odalardan biride banyodur. misafir banyoları için veya ana kullanmış olduğunuz banyolarda bazı hızlı ve pratik banyo dekorasyon ip uçları vereceğiz.

aslında banyoda fazla zaman harcamamıza rağmen banyolar için özel bir şey yapmıyoruz.

sıkıcı bir banyo havlusu kullanmaktan kaçınmalısınız güzel bir kumaş ile  ve iyi dikilmiş bir havlu ayrıca banyo havlusunun dört bir kenarı dikilerek güzel bir görüntü oluşturulabilir.
aynı şeyi banyo halılarımız içinde oluşturabiliriz.banyo halısının altında kaymaz bir ped kullandığınıza emin olunda.

Banyoda pratik bir şekilde oldukça gündelik şeyler kullanmaya özen gösterin güzel deniz kabuklarından oluşan sabunluk gibi yada havlular için büyük bir çömlek parçası yada şarap rafı gibi ekstra havlu rulosu


banyoda resim asmak da banyonuzun çok iyi bir görünüme sahip olacaktır.


bir misafir banyosunda misafirleriniz için koyabileceğiniz losyonlar, parfümlü sabunlar gibi şeyleri şık bir tepsi içinde de koyabilirsiniz
eski bir tepsi de oluşturabilirisiniz.

düz bir banyo aynası çirkin bir görüntü sunabilir fakat düz banyo aynasına bir vitray görünüm oluşturabilirsiniz. çerceve li aynalar her zaman daha şık bir görünüme sahiptir.


bu hafta sonu kendiniz ve misafirleriniz için banyolarınızda büyük bir fark yaratmak için küçük değişikler yapın.






 



About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
This is the last post.

1 yorum:

  1. Cok şık tasarımlar bunlar. heryerde bulunmaz. eviniz için iyileri sizinle

    YanıtlaSil