» » Çatı Katı Bahçeleri

çıkış noktası olduğunu, yeşil alan, küçülen fenomen yarattı, yeni bir yöntem çatı bahçeleri oluşturmak için, ve yanı sıra sağlık yararları ve bu parklarda estetik de hiçbir fayda ve farklı alanlarda faydaları vardır.

Yüzeylerin ekimi tarım toprağı olmayan geleneksel tarım teknikleri kullanılarak bir değişikliğidir; sebze ailesi veya meyve bazı türleri gerek çeşitli bitkileri yetiştiriciliğinde yüzeylerin bölümlerini istismar edilebilir gibi, çevre ve kentin hakim ortamını geliştirmek için,
Veya süs bitkileri, çiçek ve aromatik bitkiler.

, Bitkiler sürece kullanılan sistem bitkiyi güçlendirmek ve su ve büyüme için gerekli besinleri sağlamak için sağlar gibi, topraktan izole yetiştirilen, aynı zamanda büyümek ve ekimi için bir ortam olarak toprak girmeden bitkileri geliştirmek herhangi araçlarının kullanımı anlamına gelir toprak olmadan tarım sistemi, çatı bahçeleri kurulmasına dayanmaktadır.

Bu değişimi ile boşa veya toprak yüzeyinden buharlaşma ile kaybolan suyun büyük miktarlarda sağlanması neden ne, sadece kendisine kökleri tarafından su alımını tüketir gibi sistem, su kullanımında yüksek bir verimlilik de dayanır, böylece bu yöntemler suyun kullanılabilirliği ve su tüketimini azaltmak için küresel eğilim ile tutarlı olduğu en etkili yollarından.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply