» » Mutfaklar İçin Şık ve Zarif Dekorasyonlar

  Dekor kez küçük mutfak ihtiyaçları doğrultusunda ve çözümleri şaşırtıcı uzay altörnekleyebilirsiniz ve dar ve küçük aileler aynı zamanda ofisleri yarar yerlerin yararına mutfakta küçük bir pencerede tüm gereksinimlerini sağlamak sağlamaya katkıda bulunur. O, bunu başarmak için Çin'den tasarımcı "Ching Lee" başarılı, nerede aşağıdaki unsurlar mutfak mevcuttur tasarlandığı gibi:
- Mutfak zemin merkezi bir baz dayanır, iki bölümden oluşmaktadır, ve üst kısım, tavandan asılı olan, ayrı ve bu bölümde bir aydınlatma sistemi ve havalandırma sisteminin yanı sıra ek dolaplar sınırlı kullanımı içerir.
-
- Mülkiyet gyro yerleri Ktabakh Ev pişirme ve yemekleri ve çamaşır yıkama yeri, doğrama her işlem için ayrı bir yer tutarak herkesin önünde iplik karıştırma ve mutfak tüm 180 derece kendi etrafında döner. Ve, buzdolabı, bulaşık makinesi ve fırın kapıları açık ve depolama alanı kullanım sayısını artırmak için dış sınırlıdır yerleştirin.
-
- Hisse, akraba ve yiyecek hazırlama, pişirme ve yüz yüze yaptığı seçim çevresine mutfakta için arkadaşlar açısından, mutfak-Said için yeni bir kavram sağlayın.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply