» » Ahşabın Doğallıgını Evinize Verin

Ev dekor sık ​​sık kaliteli parke veya seramik ahşap arasında seçim Havva şaşkın ve onlar ahşap üzerine yerleşmiş, onlar onu yatırıldı ve hangisi seçtiğiniz farklı türler arasında rejenerasyon seçilmiş
? Orada döşeme yatak odası, resepsiyon ve bazen banyo kurulumu için evin içinde iş zemine uygundur ağaç türlerinin geniş bir yelpazede, bu yüzden belki de sizin için doğru tür ulaşmak için yardımcı olmak için ahşap bu tür bazı özel özelliklerini sunan, ve bu türlerin tanıtılması: ahşap Mouski İsveç ve meşe, kayın, ceviz-Türk, meşe, maun ve HDF, ahşap Almibl Amerikan kökenli, tik ve Azizi ve kim su ve nem Dünya dayanma kabiliyeti için banyolar için en uygun olanın ağaç türlerinin biri olarak kabul edilir. Ahşap Mouski: Bashraúha uzun ve bunları çizim için izin özellikler veya kodlu veya diğer hammaddeler, aşı, aynı zamanda kolayca monte özellikleri ve parke benzer hale farklı şekillerde kesim imkanı. Parke: Tarihin sıcaklık karışık antik evinde uyanmış olan, resepsiyon alanı ve yatak odası ahşap döşeme dünyanın en ünlü, onun üretiminde kullanılan en ünlü türler: Kayın: iş zemin için uygun olan güçlü bir malzeme, ve "synth" de olsa, eski bir uzunluk ile karakterizedir bir zamanlar yüzey pürüzlülüğünün durumunda daha fazla ve tekrar tekrar boyalı ve ahşap farklı, turkuaz italik Rab arasında kolayca onu tanımak. Meşe: meşe, kayın dayanıklılık yarışmak ve geçmiş özellikleri ve meyve ve Tdzeatha ve şekil bakımından onu aşmak ve büyük açık renk eğilimindedir. HDF: parke başka demet yüksek basınca maruz ahşaptan yapılmış bir lif olan geleneksel terimler, kırmızı, yeşil ve sarı gibi yelpazenin renkleri bir baraj içeren parke yüklemek ve renklerin listesi altında çıkıp çok ince ve kolay kalınlığa sahip olarak dil ve karakterize döşeme tıklayarak ahşap ve kompakt bir şekilde yüzey kabuğunun üzerine yapıştırılmış uzak banyo ve mutfaklar kalmayı tercih ederken onları, özellikle yatak odası ve resepsiyon modern evlerin trendleri, uygun hale.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply