» » Duvar resimlerinin eviniz için Önemi

  Modern mimarisi ve Vdhaeadtha duvarlarında boşluk sayısını kısaltmak için mimarlar tarafından yapılan büyük çabalara rağmen, duvarları kendisi pratik ihtiyaçlarını dayatılan ve varlığını adamak başardı ve çoğu durumda bu yapısal ihtiyaçlar teslim yoluyla desteklenmektedir.
Modern mimarinin duvarlarının ötesinde bir sorun şehirlerde ve mahallelerde kentsel alanların büyük bir yüzdesini oluşturan eski binalarda onu aşmak veya atlamak için zor bir gerçekliği oluşturur bu.
Bu ihtiyaçlarından gerçekliktir, ona iç dekoratif manzara hayati bir rol yapılmış, duvarlar ve estetik işlevleri uyum sağlaması için ciddi dikkat dank etti. Yani şimdi atmosferi şekillendiren ve tüm eğilimleri ve eğilimleri, desen ve stilleri ile ev tam bir uyum içinde ayırt edici özellikleri birden Vdhaeadtha getirmek, önemli bir oyuncu için pratik rolünün yanı sıra duvarlar.
Bu roller sayesinde, heyecan ölçüde cesur yeni ifadeler, birden fazla maçta, bazen katı bir muhafazakar ölçüde, ve diğer zamanlarda üretiminde hayati duvarlarını ortaya çıkardı.
Rolü dekoratif hava aktivasyonuna duvarlara sınırlı ve ev refahı için yeni kavramlara açık verilen boyutlara katkıda olmadığını.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply