» » » » » Ütü Almadan Önce Dikkat Etmemiz gerekenler

1-Bir ütüden en büyük beklenti; iyi buhar vermesi ve bunun karşılıgında kırışıklıkları kolayca acabilmesidir. Ayrıca hafif olmalı ve ütülenen şeyin üzerinde rahat hareket edebilmeli.
2.Eğer ütülenmesi gereken çamaşırınız çok oluyorsa buhar istasyonlu jenaratörlü bir ütü; az ise normal buharlı ütüleri tercih edebilirsiniz. Çamaşırlarnız cok oluyor ancak haftada bir den fazla ütü yapıyor ve her seferinde 5-6 giysi ütülüyorsanız buharlı istasyonlu ütünün kullanımı sizin için çok pratik olmayabilir.Ancak haftada bir biriktirerek ütü yapıyorsanız uygun olabilir.
3-Buhar istasyonlu ütü tercih ederseniz; ilk bakacagınız özelliği buhar gücü ve watt cinsinden ısı gücü olmalıdır.2400W bir ütü tercih etmek kırışıklıklar icin iyi olacaktır. Buhar gücü ise bir püskürtmede uyguladığı buhardır. Sabit buhar çıkışı en az 35g/dk şok buhar gücüde yine en az 90g/dk olmalı.Bu değerler buhar istasyonlu ütülerde sabit buhar çıkışı 150g/dk civarlarında olacaktır.
4-Temel bir özellikte tabandır. Taban giysilerin üzerinde kolay hareket etme , ısıyı iyi iletme,parlama yapmama gibi önemli niteliklere sahiptir. Bu yüzden safir taban glisee veya seramik tabanlı ütülerin seçilmesi daha uygun olur. Safir tabanlı ütülerin özelliği tabanının hiç bir şekilde cizilmemesidir.




 ARNİCA Violet Plus : Fiyat 108 TL

Şok buharlı ütü; damlatmama,kireçlenmeyi önleyen sistem kendi kendini temizleme ve seramik taban özelliklerine sahip.360 derece dönebilen kablo tutucu ve dikey ütüleme özelliğide mevcut.


HOMEND Jetsteam 1112 : Fiyat 597 TL 
Pearl seramik tabanlı ütü LCD ekran dikey ütüleme şok buhar 1.6 m buhar kablosu, 1lt su tankı , anti kireç sistemi, steam genarator gibi özellikleride taşıyor.







BOSCH TDI90: Fiyatı 409 TL
Kompakt buhar motorlu ütü antishine parlatmama özelliği  sayesinde ütü yaparken oluşacak parlama riskine karşı kesin cözüm sunuyor. Hem otomatik hem de manuel ayar seceneği bulunuyor.




DE'LONGHI WX 1885-DualVap: Fiyatı 899 TL
Uç kısımdaki üçgen buhar bölümü, en zor kumaşları ütülemekte bile kolaylık sağlıyor.Tabanına tam yayılan taban buhar sistemi ütünün kolay kaymasını sağlıyor.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply