» » Evinizin İçinde Süs Bitkileri

Sen iç mimar, ya da çok çaba, ya da ev zarafet ve güzellik borç para gerekmez. Houseplants olursa olsun ev ve dekor alan, oda veya tarafı olmadığını, ev dekore en ucuz yollarından biridir.
Gazetesi "Ortadoğu" tarım mühendisi Muhammed Muharrem diyor «kendi sakinlerinin ruh ev süs bitkileri yetiştirmek, Nitekim, yeşil nedenle evin büyüklüğü ile orantılı boy, ve yaşamak için doğru yerde yerleştirilen şartıyla mümkün olduğunca kullanmak tavsiye, onlara psikolojik rahatlık ve huzur duygusu verir Onun yaprakları kolayca »kalmamak yok. O «süs bitkileri iki çeşit gölge ben güneşin yaşamak farklı bir ortamda yaşayan, her biri ve diğer vardır» olduğunu ekliyor.
Muharrem boşluklar ayrıca dekor yerin güzelliğini yansıtan oluşturmak için bitkiler koymak nasıl belirlemek, bu yüzden en iyi onlar mobilya ve ev dekorasyonu ile tutarlı olduğunu unutmadan, evin iç bölünmeler yoluyla satın neler olduğunu açıklar.
- Resepsiyon salonunda veya evin girişinde köşeleri güzelleştirmek için, rafları küvetler dikdörtgen konabilir, dövme demir de tavandan asılı bitki ile evin bu önemli bölümünü güzelleştirmek, geniş yaprakları ile Kalfoger yorumcu, ya da bitkiler gibi Alontorem, Almnostera gibi, o rahatlık hissi vermek , Alcladiom veya Ficus.
- Ofis odasında, tercihen ofis arkasında küçük boyutlu bitkilerin bazı yerleştirilir, ya da binanın köşesinde, ya da Rvovh bir rafta, ya da demir bir baz, veya ahşap bir masanın üzerinde. İşte en iyi bitkiler «Ogelonima, Marenta, Zarina, Vllodndrn, kaktüs leopar deri, Drad Scanta, Alkevia» vardır.
- Yatak odasında koymak için değil tercih, ama balkonlarda plastik dikdörtgen veya ahşap kutuları kutuları koymak mümkündür ederim. Bu akımın bitkilerin iyi türleri Ambassndr, Yasemin, ebegümeci Frenk maydanozu, koku belediye, belediye Pelin olduğunu.
- Güneş ışığına çoğu zaman maruz çünkü Porcheler ve balkon gibi dikilmiş nerede daha iyi ne olabilir bitki ve güneş Kalrihan koku belediye ve Hint yasemin gibi bazı türleri, idealizm yerleri olarak kabul edilir. Hatta küçük bir balkon varsa, bazıları duvara veya tavana asabilirsiniz.


- Tercihen mutfak, mutfak köşesinde doğal bir kaya miktar imkanı ile, hiçbir pek çok şey ile boş köşeleri seçin ve kaktüs çeşitleri içine yerleştirilen bir çember oluşturdular. Onu da askıya asmak için üst mutfak penceresini yararlanabilir. Burada en iyi bitkiler botlar ve Hinjat vardır.
- Nemli yerlerde banyo dahil, Makramaat asılı sucul bitkiler cam lavabo içine, ya da bir küvet bitkiler yerleştirilir ülke tarafından oluşturulan demir boğaz içinde yerleştirilebilir. Ayrıca ahşap raflara yerleştirilmiş ve bu Alfoger, Zarina, Piromya ve Afrika menekşeleri gibi bitkiler ve kağıt sessiz yeşillik, kullanmayı tercih edilebilir.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply