» » Sanatsal Banyo Aynaları

  Biz dekoratif banyo ev tasarımı başladığınızda belki, hesaba yüklü olması planlanıyor aynanın boyutları almadan, renkler Seramik yer ve renk kiti banyo seçmek için daha fazla dikkat ve nasıl dizayn edilecek ve bizim banyo uygun en uygun şekil ya da boyutları nelerdir?
Ve hatta, ek harcamalar olmadan şık bir banyo almak, banyo tam detayları birkaç hızlı ve yenilikçi fikirler sunmak zorunda banyo aynası tasarımını seçmek için nasıl tüm fikirleri benimsemek.
Ayna yuvarlak şekil
Banyo dekor üzerinde yumuşak bir dokunuş vermek Yolları, tasarım dairesel kenarları almak için bir ayna yükleyin.
Sadeliği rağmen onları büyük bir ayna boyutu yüklemek için izin geniş veya uzun duvarlar olmayanlar için, tamamen uygun olduğunu düşüncesi, sınırlı banyo alanı ile kadınlar için iyi bir fikirdir.
Oval ayna
Banyo alanı büyük ise ve oval şekilli ayna resmi tamamlıyor duvarına uygun bir koltuk ve Hang ile saç modeli yazarlara, banyo kısmını tahsis olağanüstü manzarası istiyorum.
Genellikle saç modeli tamamlayıcı bir parçası olmak için, yatak odasında aynanın oval şeklini seçer, ama bu sefer biz banyoda sıcak çekerken güzelliği dikkat çekmek için tuvalete parça tzenk hareket edecektir.
Kadınlar mozaik
Eğer Tabular zamanki dekorasyonu banyo kırmak için yeterince cesur musunuz? Sonra bu fikir gerçekten esinti olacaktır.
Bunun yerine banyo duvarında geleneksel ayna yükleme, daha fazla bir kesim puzzle oyunu "Yapboz" gibi bir ayna mozaikler, seçin.
Bu egzotik dokunuşlar ama inanılmaz sevenler için, enerji ve gürültü dolu banyoda farklı bir görünüm verir.
Büyük ayna
Bu dilekçede bu aynı zamanda banyo genişleyen önermek için çalışır, özellikle aydınlatma ve aydınlatma üniteleri ile, bir ayna üzerinde büyük bir uyum, yer aydınlatma ayna büyük bir artış yüklemenize olanak banyo duvarları olması güzel.
Ön ve arka aynadan Tbtunai banyo kapıları çalışın ve evinizde boyunca kapıyı açmak ve banyoda olduğunuzda görmek için izin verir gibi, banyonuzda geniş eşsiz vermek için hayal sihirli keşfetmek!
Banyoda Mratan
Yemek odasında iki büyük aynalar koyun veya yaşayan meselesi biraz garip gelebilir dolaşan, ama banyoda iki büyük aynalar yükleme olabilir.
Sadece aynalar aşamaları neme karşı olacaktır emin olmak için bu fikri yürütmek ve onlar sabitlenmiş zaman iyi bir güçlü payanda ki tersi izin verir.
Ilk yardım kabin
Bunun yerine kabin ek bir yer için bir Band-Aid koymak ile, banyo duvarında sıradan bir ayna yüklemek, ilk-Kapenten bitişik iki adet kurulumu ile, aynanın Ajhthma olmak kanıtlamak zorunda tek parça, iki adet, birleştirebilirsiniz.
Bu fikir, uygun aile üyeleri ve banyoda ek depolama amaçlı büyük yerlerde ihtiyaç sayısı, iki ünite mumyalar olmak varsa.
Denizlik çerçeve Seramik
Özellikle tasarım denizliğin seçtiğiniz banyo dekor yabancı olmak cesur renkler "Alawzrat" ile seramik birimlerinin geleneksel dağılımını terk ve banyo seramik ana birimlerine tamamlayıcı.
Tüm birimler olağanüstü kolektif yazıtlar ortasında ayna kurulumu ile belirlenen uygun bir çerçeve ile bir çerçeve şeklinde "Alawzrat" ve Rtbhe, seramik Beruaz çevrili bir ayna gibi görünmek.
Banyoda ayna Zarf
Dikkate alarak ayna dört puan sizin banyo yüzeyleri karın duvarları, Klouh yüklü değil ama tam milli ayna basmakalıp yerde kırmak için, duvarın eğrilerine göre daha fazla parçalarını kesmek, ne de daha fazla kıyafet değiştirmek için bir yatak odası gibi olmak.
Renkli lastikler
, Aynı zamanda ince ve zarif bir görünüm neme dayanıklı banyo aynası woodgrain bir çerçeve seçin, ancak bunun yerine her zamanki kahverengi değişen, parlak renkli Adehnyha banyo seramik renkleri ile uyumludur boyamak için de Vejrebi çerçevesi boya sarı veya kırmızı, örneğin.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply