» » Banyonuzu Düzenlemek İçin 8 inanılmaz Yol

Tekrar banyo düzenlemek yeniden, ama, süreci kullanmak banyo temiz ve düzenli yapmanın yanı sıra içinde herhangi bir amaç için kolay erişim için akıllı yollar izleyerek bu sefer.
İşte banyo atmosferini yeniden düzenlemek için nasıl 8 yenilikçi fikirler:
Kullanılan amaç azaltın:
Eğer aile üyeleri ve banyoda içindekiler sayısından sonra, bulacaksınız varsa onlar muhtemelen üç kat vardır!
Bunun için aşağıdakileri yapmanız gerekir:
- Kapının arkasında yüklü asın havlu askısı, ve sen değerleme Haftalık Lig bunları kendiniz değiştirebilirsiniz ki, depolama birimleri veya raflara uygun bir yere tahliye edilir, bu şekilde aile bireylerinin tahmini sayısı.
- Tırnaklarını ya da kozmetik ürünleri, makas ve benim radyatör, pamuk ve böylece torba kesme için dağınık araçları karışıklık kurtulmak için kabin banyo yer kazanmak için bir fermuar ile kapanır.
Raflar yerler için bak:
Havlu ya da başka herhangi bir saklama amaçlı bir odaya çevirmek için, boş bir yer için banyo içinde Tbgesa mümkün olduğunca denemek, her ne ihtiyacınız Tstaana kapı sürgüsü "kavanoz", arayüzü geleneksel b kapıyı çalışan yerine yer kazanmak için bu saklamak için bir yerdir.
Ve tüm holdinglerin yer entegrasyon, yardım hacmi kolları aramak tasarımında kullanılan hammadde ve banyo penceresini anlaştım.
Yenilikçi depolama yerleri!
Eğer böylece havlu veya banyo bornoz, "doğanların" amaçları daha saklamak ve izin, içeride daha geniş banyonuza yerleştirmek ister misiniz?
Banyo içinde depolama seçilen alanı hakkında bir çaresizlik duygusu için, sadece genelde ahşap ve uzun üst 04:56 süper kaynaklanıyor geleneksel Bachammaah kullanımı yoluyla, farklı bir yere dönüştürmek gerek yoktur "diyet."
Bu Portmanto Eğer banyo her köşesinde Tdaaha, böylece banyo bornoz ya da havlu veya hatta giysi, hem de onu yerin görüşlerini verecektir üzerine yorum tanıdık dekor olabilir!
Sepetler asılı:
Bunun yerine farklı yiyecekleri saklamak için mutfakta asılı sepetleri kullanarak, Thbtaha banyo tavan bu kez kendi amaçları herhangi birini düzenlemek için.
Vtsamimha dikey hem de onlar holdinglerin Btakran iyi bir sayı izin konteynerlerin birçok içeren gibi, içinde banyo, iyi bir alan sağlar.
Lunch Box Torbası Band-Aid!
Hala? Çocuklar "Lunch box" için bir kutu veya torba kahvaltı ya da öğle yemeği var mı, Ve herhangi bir amaç olabilir Tstvida bunları bilmiyorum? Burada mükemmel bir çözümdür.
Haftalık plastik torba bakmak sık sık, makas ve özel amaçlı ilk yardım toplama ve düzenleme, bir dezenfektan ve gazlı bez ve her evde olmak ve bir öğle yemeği torbaya koymak gereken önemli öğelerin arkaya.
Sen bu şekilde sahip amacına Alt yararlandı, ve almak için, banyo içinde dağınık amaçları yeniden düzenlemek için pratik bir şekilde kullandığı tam ne kolayca ve karışıklık olmadan her an giyerler.
Her bir birey için Ciltler
Hasır veya plastik kapların kullanılması ile daha fazla gizlilik ve organize için banyo evde, banyoda Tdaaha herkes kendi kabı vardır, evin içinde her bireyin amacı kadar toplamak.
, Her bir kişi için favori sınıflarda nedeniyle farklı renkler seçin banyo alanına göre yerine evde her bireyin içeriği herhangi bir amaç elde etmek istiyor clutters bir konteyner, tüm amaçları koyarak, yerine uygun boyutunu tanımlayın.
Fajssa her kişi için konteyner ve burada ne ailesinin herhangi diğer bir kişi amaçlı bakmadan, kendi gereksinimleri ihtiyaçlarını koyar.
İlaçların uygun depolama
Bazı insanlar gerekçesiyle, banyoda ilk yardım kabin içinde, onların ilaçlar farklı aile saklamanız evde tıbbi köşe.
Bu insanlardan iseniz, banyo içinde nem veya buhar ilaçlar maruz yana, tehlikenin farkında olmadan aktive edilebilir kötü şeylerden bu adımı etkinliğini değiştirebilir ya da onlarla bir şekilde ya da başka bir etkileşim olduğunu bilmeli!
Plastikten yapılmış hava geçirmez bir kapta bu ilaç tüm koyun ve ev içinde farklı hava faktörlere maruz kalmayan serin bir yere koyun, o da çocuklar üzerinde daha güvenlidir.
Hamile Manyetik
Mutfakta bıçak askıya manyetik taşıyıcı fikri ile deneyin, fakat bu sefer banyoda olacağını ve küçük ölçekli amaçlar kaybı veda küçük metal makas veya cımbız, Vhan zaman Thbta amaçları.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply