» » Küçük bir bütçe ile Mutfağınızı Yenilemek

Mutfak vakit geçirmek evin en odalarından biri olduğundan, sürekli sıkıntı ödemek için rahat bir yer yenilenmesi gerekir.

Bu noktadan itibaren, mutfak yenilemek konusunda birkaç hızlı ipuçları vereceğiz, bütçeniz düşük olsa bile!
Hazine kapılarını değiştirme
sadece hareketini kolaylaştırmak  ile Hazine kapıları değiştirmek, daha fazla para ödemeniz olmadan mutfak dolapları yenilemek için tercih, ancak kulağına fısıldayan dekor uzmanları Hazine'nin kendisini şiddeti kapı şiddetini seçmek gerekir hangi yollardan.
Eğer Hazine kendisinden daha düşük kalitede kaliteli ahşap kapılar seçerseniz durumda, bu bir zaman meselesi olduğunu ve yine eski gibi bakmak için mutfak birimleri kötü görünmesine yaşayacaktır!
Sprey profesyoneller olmayan insanlar için bir ikilem olabilir fırça ve boya, aksine, yüzeyde homojen yaymak için daha iyi yapabiliyor, çünkü, ister kapıları değiştirmek veya ulusal renkleri kullanarak yeniden boyanmış, boyalı fırçalama sprey değil.
Önce ve sonra mutfak yenilemek için dört model
Slab mutfak
Eğer pisliği mutfak ahşap tahta yemek yemekler koymak ve onu doğrama mı?, Içinde kolay ve oldukça pahalı bir tahta, üst granit veya mermer bir ulusal kalın levha gelişimi ile değiştirin ve form tamamen geçmişte ne değişti fark edeceksiniz daha.
Aydınlatma
Oyun ve aydınlatma üniteleri mutfak dekor değişiyor hayati bir rol oynamaktadır, başka yeni bir model ve farklı bağlıdır aydınlatma birimi, ana Astbdlleha değiştirmek gerekir, ben-olmayan varlığı halinde iç aydınlatma üniteleri mutfak dolapları sağlamak da umursamıyorum, Vanarh yer dekora kendisini değişen ve aynı zamanda mutfak verilmesi dahil olmak üzere birçok faydaları vardır daha geniş bir kesinlikle gerekmez.
Düzgün aydınlatma taşımak için duvara Tthbtaha bu yıl elde edilebilir Stiller, penis katlama üniteleri, gelen de, siyah renk ve aksesuar altın rengi bağlıdır 2014 için sunulan modellerin yeni birimler, seçin ve yere Trgbinh göre.
Eğer bir yerleşik dolapları kulüpleri kurmak, hatta duvara herhangi bir aydınlatma yüklemek için bir uzmanı kullanmak olmadığını hissediyorum, sen aydınlık akorları satın almak gerekir!
Onlar nefis Sizin mutfak çocukça güzel bir görünüm vermek için şekillenir yanı sıra, ucuz Valhbal parlak, bu mutfakta üst dolapları aşağı Shining özel ip yüklemeye gerek kalmadan kendiniz milli böylece duvarın uzunluğunu sarar.
Çok sıcak mutfak dekorasyonu için 8 fikir!
Çatı
Sizin mutfak parlak ışık vermek basit yollarından, tartışmasız beyaz bubblegum tavan boya yenilemek yalnız görünümler, benzeri o eski rengini ve çağırıyorlar izin vermektir.
O zaman pişirme tarafından özellikle, ona uygulamadan sonra bir yer verir, aktif rolü dışında zaman, geçişi ile herhangi bir şekilde sağlamak ve aynı zamanda otomatik olarak koyu boya rengi açılmıyor Joker, Fallon beyaz renkler.
Backsplash
Mutfak backsplash bu yüklemek için bir fırsattır içermiyorsa, sadece ucuz seramik vazo türlerini, soba veya lavabonun alt yazarları seçmek, fikir uygulama için seramik Mazazik seçim pahalı türleri gerektirmez.
Her Seramik yer değiştirmek zorunda kalmadan mutfak yenilemek için bu fikir, aynı zamanda sahip antik seramik duvarları püskürtülür seramiğin parlatmak için özel bir sprey kullanabilirsiniz.
2014 yılında mutfak tasarımları vurgulayarak
Döşeme
Yenileri ile birimleri değiştirmek için gerek kalmadan, bir mat yüzeyi ile yeni bir zemin elde etmek için kullanılan hileler, muşamba veya kapsama birimleri mantar, tamamen yeni bir biri ile seramik birimlerini değiştirmek için mevkidaşı aksine hepsi ucuz seramik mevcut kapağındaki kat astar vardır.
Aksesuarlar
Aksesuarları mutfak dekor değiştirmek için kesinlikle hiçbir yeteneği Tsthena, Fastaana Örneğin, yüzey manyetik buzdolabı oynayan ucuz ve Zinni aksesuar kesti.
Mutfak köşe yüzeyi üzerinde parlak renk vazo yerleştirin, bir ışık şifon kumaş çerçevenin aynı boyutlara sahip küçük bir ölçekte net perdesinden bir yorum sakıncası yoktur.
Kendi içinde baharat hacimleri Aksesuarları, çekici formatında Fajtary kutular kesti olun.
 

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply