» » Evde Aydınlatma İçin 4 Temel Şart

1 - flaş aydınlatma herhangi bir şekilde fayda vermez, var her yerde, yumuşak aydınlatma (seyreltilmiş) ile sağlar ve tüm oda boyunca dağıtılmış bir kaynak aramaya çalışın, ve güçlü gölgeleri önlemek için emin olun.

2 - belki çelenk kullanmak Traodk arzusu daha az elektrik enerjisi tüketen, ya da ihracat Ampul Luna bile bu oldukça silik.

3 - aydınlatma hafifletmek için başka bir yolu, gölgeli lambalar ya da ne kullanımı Bal Gölge lambası olarak bilinen, Valmbbah Btrbuc beyaz netliği gölgeli olacak davlumbazı (saydam olmayan) opak, Fauge aşağı yukarı ışık veya sırasında, beyaz bir katı ışık verir, ve bir fes da var ışık standı ve olurdu koyu renkli yumuşak bir Ojoaoua oluşturur.

4 - Son olarak, ışık ideal durum, bu nedenle, masanın üzerinde lamba koymak veya yüklü karşısında bir aydınlatma düzeyi yükleme, bunun dışında bir gelir yere bakmak zorunda bir iyi amacınıza yol mevcut, ayrıca ışığın birkaç noktaları kullanmak mümkün olabilir gölgelerin kurtulmak ve odanın etrafında ışık yumuşak bir parlaklık sağlamak almak için.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply