» » İlkbaharda Evinizin Terası

Biz Bahar Şenliği, bu fikirleri uygulama deneyin ve çocuk ve ailenizle mutlu zevk için sevinç ve Paskalya tatilleri neşeli kutlama ile ev doldurun ev ya da bahçe terasında size yeni fikirler ve ilginç dekor sunuyoruz.
- Dekoratif tasarım ve mobilya yerleştirme için evin bahçesinde bir daha güneşli bir alan seçin. Duvarlar için renk, karakterleri tanımlamak için beyaz renk ve çatı sarı renk gibi temel renk bej seçin. Bahçe mobilyaları için, bu geniş açık alanlar ve dekor onlara zarif bir dokunuş katmaktadır ile hasır hasır Kızarmış renkten yapılmış, böylece birden fazla kişi kafe boyalı yeterli temel koltuğu seçin. Bireysel koltuk, ulusal bir çeşitlendirme Akhtariha, beyaz renk ve kafeterya iki renk her ikisini seçin. Milli park için masaya Hububat yeşil bir orta ölçekli gemilerin koyun ve dekor güzelliğini tamamlamak için duvara ayna zarif şekil askıya.
- Bahçeye bakan ev terasında size dekorasyon fikri (ALMIX & Match) çalışabilir; farklı renk ve stilleri herhangi bir kombinasyonu. Örneğin, iki renk parlak kırmızı ve beyaz duvar karışımı ile dekore edilmiş zemin teras seçin ve bir renk diyabet veya açık bej seçin. Ahşap ve koyu kahverengi renk yapılmış terasta kendi koltuk seçin. Akhtarih siyah ve beyaz dekore edilmiş ve şık koltuklar yanındaki teras ve benim küçük masanın bir tarafında benim hemen implant süslemek için kumaş koltuk yastıkları gibi. Böylece, entegre bir dekor benzersiz yeni bir fikir, bir ALMIX & Match alırsınız.
- Bahçeye bakan bir ev dekor terası, tuğla kullanmak için bir fikrim seçerken Burada da yeni bir fikir, ama cesaret ve meraklıları değiştirmek için cesaret ölçüde gerekir, bunlardan yararlanabilirsiniz. Duvarın bir tarafında kullanıldığında fikri yaygındır, ancak bu fikir tüm duvarlar için tuğla ve teras hatta zemin seçelim. Bir renk TC veya yere gelince duvarları tuğla seçiminde de tuğla duvarları daha Akhtarih büyük bir açık bej renk seçin ve karamel rengi seçin. Mobilya için; Akhtarih demirden yapılmış ve bej verim çok akmaya Akhtarih siyah kumaş döşeme boyalı. Benim şömine üstünde şık bir ayna hem de dekorasyon için küçük bir masa-boyutlu koltuk ve çiçeklerin zaman koyun - veya herhangi Tfdilanh - varsa.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply