» » Yemek Odası Dekorasyonu Hakkında

Genellikle bu oda seçimleri şaşırtıcı ve nasıl organize olarak dekor, çünkü şık dekorasyonu, özellikle yemek odası (gezi), evine entegre her kadının hayal. Burada entegre bir dekoratif yemek odası için, onun yardım isteyin ve büyük dekor kazanç hayranlık ve etrafınızdaki takdirini alırsınız bir fikir.
- Odanın duvarları kaplayan bir renk seçerken, renk camgöbeği gibi sinirler, kolaylık sağlamak için bir renk ve pürüzsüz bir sessiz seçebilirsiniz deneyin. Tavana duvarın tüm yönlerinin Akhtarih ve duvarın alt boya beyaz renk seçin. Mobilya Fajtarah gelince bu renk renk mavi ile orantılı olarak çok büyük olduğu gibi koyu kahverengi (çikolata renkli) gibi duvarların rengini eşleşen renklerin bir karışımı, zarafet eşsiz dekor katıyor. Ayrıca birleştirmek amacıyla renk mavi, krem ​​dekorasyon mobilya bazı birimlerini seçin.
- Yolculuk Dolap aynı kahverengi renk ve modern bir tarzda ve uzun bacak ortalama boyutu yeme eşyaları kurtarmak seç yemek odası dolap bu sıradışı formu seçilmiş you're've ve aynı zamanda alttan sizi temizliği kolaylaştıran ve herhangi bir yabancı veya Otria kaldırın. Son dönemde parke ve en zevke ve hatta genel dekor doğrultusunda uygun en yüksek moda biri haline gelmiştir kahverengi renk formanın bir ahşap parke zemin seçin. Kare bir dizi lastikler renk ve açık bej veya krem ​​grafik kahverengi böylece Dolap tutma amacıyla yukarıda zarif şekil koydu.
- Bu oda güzellik ve zarafet vurgulayarak çok önemli bir rol oynayacaktır seçildiğinde odası için aksesuar olarak, Vhaola çok hassas olmak. Bu deniz ve farklı boyutları gibi saydam böylece cam camgöbeği renginin Tutucular seçin ve sonraki her diğer konumuna koydu. Göze romantik bir dokunuş rahat vermek için onlara biraz mum koydu. Bu, buna ek olarak, sen yanında masa süslemeleri karakterleri şamdanlar kurutulmuş bitki bir topikal koyabilirsiniz.
- Aileniz ve misafirleriniz herhangi bir sayı, aynı zamanda koyu kahverengi renk Akhtariha onlar sade dekorasyonu ile dolu değil böylece abartılı ki yeterli şeklinde bir büyük bir yemek masası ve dikdörtgen seçin. Valdekor zerafeti daha basit zaman. Kahverengi, renk bez Fajtara göksel ışık vücut koltuk seçin. Boş orta kabuk ve bir dikdörtgen şeklinde bir vakum olması, böylece yeni bir çatı seçin. Aydınlatma üniteleri gibi modern tarzın Fajtaraha çatı güzelliğini yansıtmak ve buna dikkat çekmek. Flaş aydınlatma gibi orta ölçekli ve büyük temel aydınlatma ünitesi üzerinde ampuller nokta koyarak ulusal elektrik aydınlatma tanıtım dekor unsurları vurgulayarak büyük bir rol oynar.
- Pencereler Staúralkhash yemek odası için de; Vhaola ipek kumaş Tkhtariha o zarafet ve lüks dekor ve boyalı krem ​​veya açık bej katıyor çünkü. Sen olmadan herhangi bir dekorasyon tek bir renk ile perdeleri dekor genel şeklini deforme olmayacak şekilde daha daha güzel, basit ve güzel olduğunu akılda gerekir. Katında bir halı seçmek orta ölçekli düzenli iki renk, kahverengi, beyaz ya da açık krem ​​karışımı ile düzenli geometrik formlar bölünür ve parke zemin bazı bölümlerini göstermek için emin olun dekore.
- Tüm renk ve dekor ile uyumlu olduğundan, oda herhangi bir mutfak tarzı modern Amerikan Fajtara onun beyaz renk ve başka hiçbir Bmtboukk bağlıysa tüm birbirine bağlanır.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply