» » Banyo da Önemli Aksesuarlar

O kapıya tüm endişeler ve korkular veya kendi sorunları bırakılmıştır evde rahat karakterize olmalıdır yerlerde, ve banyoda sıcak bir banyo keyfini ve sinirleri yatıştırmak için hiç şüphe yoktur.
Hatta yer gerçekten sağlığı ile kutsanmış ve Palma hayati Vic gönderir, çeşitli aksesuarlar herhangi bir banyo onları yoksun olmamalıdır vardır, gittikçe burada bunları listeler olacak şunlardır: banyo havlusu
Kesinlikle içinde banyo havlusu varlığı, ama nasıl havlu renkleri seçmek ve yer bunun özü bir şekilde bunları düzenlemek için olmadan.
Banyoda tüm sizin için küçük kişisel havlu arasında değişen havlu olası boyutları, ve hatta büyük ölçekli havlu "bornoz" özel duş içerdiğinden emin olun.
Bir havlu üzerinde tekrarlayan kullanımını önlemek için aile üyelerinin sayısı ve Frey ile tutarlı banyo havluları sayısında ve herkes Achtsa kendi havlu göre, hiç sağlıklı değil kesindir.
, Uygunsuz kullanımdan sonra saçılma havlu önlemek kire sepete havlu koymak için, herkes, özellikle küçük çocukların seviyesinin görünümünde sepet yapın amacıyla sepetini özel bir koleksiyon koyun.
Tür organizasyonun bir faktör halel getirmeksizin, banyo için muhteşem dekor olsun yardımcı Yolları, kızınız için renk pembe seçebilirsiniz anlamda, kullanacak kişiye göre farklı havlu renkleri seçmek için yok ederken kocanız için Alchjerat bir seçim ile oğlu ve farklı renkleri ile de vardır açık mavi renk .
Havzanın altına tekerlek yüklemek için emin olun havlu saklamak için bir yer olması ve yer havlu fazla çocuk yardım almak kolay olduğu gibi yukarı doğru, kesin olarak boyutlarına göre düzenlenmiş.
Sabun konteyner
Genellikle estetik üzerinde bir etkisi kendi hamile olduğunu, ve sıvı sabun Astbdlleha konteyner, onlar bakımlı, lavabo veya kendi taşıyıcı üzerinde sabun korkunç etkilerinden kurtulun ile banyo daha şık dekor var zamanki sabun kalıpları, kapalı dökün.
Mumlar
Belki de Arap ülkelerinde geçerli değildir fikirler karşısında banyo, ama yerinde mum fikri gerçekten çok incelemeler Dekor Rmancih verir.
O geniş ve uzun olduğu takdirde raf kabinine veya küvetin bir tablet yüzeyi üzerinde farklı boyutlarda mumlar bir dizi sağlayabilir, size sıcak bir banyo rahatlatır Sinirini almak istiyorum ne zaman bunları kullanabilirsiniz.
Mumlar onlar yerde en güzel yanı, en az alevler içinde yere düşme maruz ateşlendiğinde daha güvenli olması için, kendi taşıyıcıları ile piyasada mevcuttur.
Ayrıca daha fazla dinlenmek için sessiz mum kokulu kokular seçebilirsiniz, yer verilmesi yanında kokulu grenli kokusu.
Konteyner estetik sizin amaçlara montaj
Yazarları için bir kap değil, zarif hasır veya plastik seçin, böylece tüm krem ​​duş jeli estetik amaçlı, ve.
Ve diş fırçası askıya kabın üzerindeki pelvis koymak unutmak, ve diğer konteyner kocanı tıraş özel araçlar olabilir, ve dekor olsun banyo, ilk yollarından biri küçük işletmelerin sipariş basit ve temiz olduğunu hatırlamıyorum.
Tutucu havlular
Banyo havlusu ana günlük kullanım koymak, yardımcı olacak fikirleri rafa havlu, bir temiz, düzenli banyo almak.
Banyonuzun doğası gebe uygun olanı seçin, hamile Demir buldu ve daha uygun olacak eğer banyo ölçek ve alan ve klasik çizgiler içeren dekor.
Kesinlikle taşıyıcılar olduğu gibi özellikle orta ölçekli işletmelerin havluları, bir yerde biraz sağladıkları belirlenen alanlar için harika, ve taşıyıcılar, özellikle başta Havlu büyük "bornoz" özel duş asılı için, ve bunlar genellikle erişilebilir olması için küvet yakın yüklü olduğu duvarda, kanıtlamak için hamile olmak el.
Duş perdeleri
Gereksiz hiçbir Duş perdesi duş yaparken katta çıkmak için su büyük miktarda tarafından gizlenmiş ve renkler ve grafik yerde büyük görünümleri, ancak banyoda daha fazla pratik olduğu için plastik bir tabaka ile perde seçmek unutmayın vardır.
Halı
Yumuşak ve pürüzsüz bir tepe ve dış yüzeyi üzerine düşen suyu emmek için şiddetine havlu yakın olması ise süresi özellikle ağır banyo halıları, banyoda kaymasını önlemek için, bu, alt kaba bir yüzey olabilir.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply