» » Evinizi Aydınlatmak İçin Gelecegin Tasarımları

Ampuller kızdırma, artık kullanılan geçmişte düzenli bir parçası, hem de "diyotlar," çevre dostu parlak yenilikçi tasarımları aydınlatma geleceği öngörmek hazırlamak için tasarımcılar isteyen, vücudu yok oldu. Ve mum ışığı ile çalışır sağlamak için bir evin boyunca sıcak ve rahat ışıklar çok parlak değilken. Modern mumlar ve balmumu malzeme fitil ve yangın güveniyor, ama modern teknolojilere dayalı bir sanat eseridir, ve hiç erimemesi tasarımcı Ingo Maurer "mum masa," sağlanan etmeyin.
Fikir Moritz Valdmir romantik bir atmosfer ve üstün teknolojileri birleştirmek olduğunu, Alman tasarımcı diyor ki: numaralandırma, L "dakika" alev herhangi bir yanından bu tasarım birini yaklaşan ampuller tanıdığında kırmızı ya da siyah yüksek çubuğun üst ucunda yanma ve gösterir " Bir alev şeklinde 128 ampul, ‬. "
Bu "parlak diyotlar" Gelecekte aydınlatma temel unsurları, ama kızdırma ampuller ve halojen ampuller piyasadan tamamen ortadan kalkmadı olduğunu belirtmekte yarar var. Tasarımcılar yeni ışık ve küçük unsurları güvenmek zorunda kalıyor, ama modern ışıklı diyotlar kullanarak lambaları tasarımı yaratıcıları pek çok sorunlarla karşı karşıya; aydınlatma elemanları "L" Çünkü sıradan ampullerin ışıma aksine, vücudu değildir.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply