» » Yatak Odanızda Sakin Bir ortam

  Genellikle yatak odasında büyük prim konfor alındı ​​ve sakin sağlamak ve birkaç kolay adımda onları rahatlatmak için gereken size aşağıda sunuyoruz
..

- Acemi rahat yatak çarşafları:
Dekorasyon ve yenilik estetik büyüleyici tasarımları bağırışları ile, bazen zor ikna az estetik tasarımı ve yenilikçi, rahatça rağmen ..!
Ama sevgili, uyku gece onu telepatik değil, fiziksel ve psikolojik rahatlık denge ve bizim temel kaygısı sakin elde etmek olduğu gerçeği, yumuşak renkler (pastel için tercih) olarak şilte veya yatak için tercih gerekliliğine dikkat çekmek olduğunu çok iyi hatırlıyorum, ve neon renkler ve geometrik şekiller ve grafiklerle geçmeli önemli ölçüde uzak durun .

- Acemi sağ duvarlar boya:
Doğrudan psikolojik üzerindeki duvar boya rengini etkiler, bu yüzden yatak odası için doğru renk seçmek ve onlar Alavkark ruh hali, dağılım, çünkü uzakta duvarlara resimlerini yayınlamaktan kalmayı tercih gerekir, ve evlerde veya noktaya tek girişi uymaz çünkü çeşitlendirme boya duvarlar duvar kağıdı grafik geometrik şekiller hakkında sessiz ve orospu kullanın duvar alanının odasında bir metre kutu geçmemesi çok geniş.

- Oda teknolojinin çık:
Kendinizi yatak odasına iPad ve dizüstü bilgisayar tanıtımı, ne de TV için Tsamma yer ve yatak odası içinde cep telefonu olmadan yapmak mümkün olduğunca denemek almak için kampüsleri böylece yatak sesleri ve teknoloji yasak bir yer yapmak, o, bir iş ya da yemek yer ya da toplantılar sadece kolaylık için ev değil, Gerçek sakin.

Yatak odasında sessiz tam bir atmosfer olsun ve bize sonuçlarını anlatmak için bu kolay adımları Nfve ..

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply