» » Yatak Odasına Canlılık Vermek için Sarı Renkler Kullanın

Bu sarı renk gücü ve mükemmellik büyüklüğüne, ev dekor, canlılığı ve canlılık verir söyleniyor. Sen rengi sarı dekore edilmiş odaları seçin. Mobilya sadece parçaları, sen, kahverengi, sarı ve beyaz arasında mobilyalar çeşitli kullanımı ile kahverengi seçilmiş olurken Ve sen, boya kullanabilirsiniz, aynı zamanda oda tanıdık bir atmosfer verir.
Bu rengin bir hayranı iseniz, tamamen bir mobilya boya odasında kullanmak ve birleştiren hatta çift kişilik oda mobilyaları gibi tüm kahverengi renk ile müdahale bazı süsler dışında sarı dekore edebilirsiniz. Ayrıca perdeler ve sarı müdahale gül şeklinde kitabeler taşıyan bazı yastık seçebilirsiniz. Ayrıca Chrismh farklı bir form vermek için duvarlara dağınık ağaçların gövdeleri ile bazı örtüşme ile sarı boyalı duvarlar tavsiye edilir.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply