» » Banyonuz İçin Ucuz ve Şık Banyo Dekorasyonları

Aile banyoları evde en zor çalışılan yerlerden biridir. ama bu cazip olmaması anlamına gelmez. herhangi bir aile banyosu için bazı ucuz ve kolay düzeltmeler yapılabilir.

öncelikle banyo duvarlarınızda başlayın banyonuzun  duvarları mat renkler ve koyu renkler olmamasına özen gösteriniz. daha cok banyonuzda acık ve renkli boyalar kullanabilirsiniz. bu sayede kirli el izleriniz duvarınızda izi kalmaz.
Banyonuzun zemini için evinizde kullanmadığınız kumaşlardan bir banyo pas pas'ı yapabilirsiniz. dikiş makinesiyle kullanmamış olduğunuz kumaşları banyonuz için bir zemin havlusu olarak kullanabilirsiniz.
banyonuza bir perde ekleyebilirsiniz banyo dekorasyonunu daha iyi göstermek için perde ile yer havlusunu aynı renkler yaparak banyonuza daha sevimli bir ortamda kazandırabilirsiniz.
Tuvaletin üzerine bir raf koyarak üstüne bir kaç plastik kuru koyabilirsiniz kutuların üzerine ise ailede ki bireylerin ismini yazarak biraz daha özele indirgeyebilirsiniz.bu kutuları boyayarak daha güzel görünmelerini sağlarsınız.
önemli olduğunu düşündüğüm bir konuda herkesin banyoda ayrı bir el havlusunun olması el havlularını mandalla tutarak havluların üstüne isimlerinizi yazabilirsiniz.ve son olarak ise banyonuz için bir duş başlığı almak duş başlığınızı değiştirerek farklılık yaratabilirsiniz. aşağıda konuyla ilgili bir kaç resim paylaşıyorum.







About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply