» » Mutfak Dekorasyonun da uyulması Gereken Kurallar

Bir mutfak dekorasyonunda en doğru aıyı yakalamanız gerekmektedir. mutfak seciminde takip edilmesi gereken kurallara değinmek istiyorum.
Mutfak köşesi evde ana platform olmalıdır aynı zamanda bir kaç metre uzaga şömine ,soba koyulmalıdır. mikro dalga fırın ve blender gibi ev aletlerini duvara yakın L şeklinde mutfagınızın üstüne koyun.mümkün azami şekilde bir lavobonuz olmalı sürahiniz olmalı masanızın üzerinde devamlı orada kalacak şekilde.
Saklama kutuları gibi güney veya batı yönünde vb hububat ve bakliyat, baharat gibi mallar için kalmalıdır ve köşelerinde herhangi mutfak giriş kapısı olmamalıdır. En doğu ve kuzeyde ve batıda mutfak kapıları uygundur.Mutfağın ana kapı önünde bir gaz yakıcı olmamalı, ve mutfakta bir yemek masası varsa, o kuzey, batı ya da batı tarafına konulmalıdır, ve tencere hafif doğu ya da kuzey tarafında muhafaza edilebilir.Sarı, turuncu veya pembe, çikolata veya kırmızı zemin ve mutfak duvarlarının renk olmalı, ancak, mümkün olduğunca olmamalı, zemin siyah renkli olmalıdır.


About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply