» » Çocuk Odalarınızı Süsleyin

Bizim çocuklar genellikle onun bileşenleri ve unsurları açıklamak, özellikle genç ve güzel bir ücret soymak Papa 'oluşturur. 
Bunlar parmak uçları sadece yumuşak Sünni yaşına tarafından askıya uzanmaktadır olabilir Tbdaha resimlerdir ve çocukların özellikleri sınıflandırılmıştır psikologlar ve noktalama eğitim başlangıç ​​fazı çizimlerini ve daha sonra planlama, daha sonra formalite biliş hazırlamak, ve sonra bir formalite biliş kendisi çizmek ve daha sonra ayrıntılı çizimi tamamlamak ayıran ne ile. Bir çocuğun birlikte ve zihinsel ses intramusküler bu dizileme ile bu aşamadan geçer ve hatta açıkça başka bir aşamasından taşırsanız bu özellikleri .. psikolojik ve duyusal algı sürecine tabidir. Çocuğun zihinsel veya kas içine az olgun olduğu zaman ve bu özellikleri etkilenir. 
Hazırlık aşamasından sonra belirgindir diğerlerinden ayırt çocuk çizimleri özellikleri, herhangi bir biçimsel özelliklerini algılanan güzel, eğlenceli ve aynı zamanda eğlenceli .. Bir çocuk gördüğü ille ne .. yanı anladım boyar.
O çocukların çizimleri karakterize özellikleri:
- Abartı ve ihmal: O adamlar Gosairtan ise meyve Taiwiltan toplama babasını, çok uzun ya da elma ellerin meyve toplama kendini boyanacak bir varlık ve bacakları, iki uzun, ve Şekiller yetişkin ücretine iyi çalıştırmak için bacakları uzun ve bakımsız eller olacağı anlaşılmaktadır, elleri boyalı.
- Şeffaflık: Bir çocuk Madrkath sevgi dolu bir karpuz içinde siyah taneleri gibi şeyler görür ve tavuğun karnında çizer boyar, ve dışarıdan gelen ev boyaları ve annesini ve babasını ve kardeşini boya ve çizim içine seviyor.
- Düzlük: Bir çocuk bir şey bir form farkında olan düz bir yinelenen sokak araba izleri ve su ördekler biri, hem de balık yemek boyaları.
Biz bulmak geri çocuk çizimleri özelliklerine gitmek bile güzel, akıllı, masum, biz sadece uzun yol dokunma özelliklerini başlamış bir çocuk ile bu yüksek kültürün önemini fark edebilir? Bizim çocukların hayatında bu aşamada önemi psikolojik onların dikkat gerektiren ve ahlaki sadece kültürel ve sosyal, sağlık umurumda.
Çoğu zaman biz sadece seçim onlara uygun ne olduğunu donanmış biz çizimler ve yazıtlar yetişkinler seçin ve biz onlara bizim tat empoze çocuklarımızın odaları, süslemeleri başvurmaktadırlar. Aksine, biz .. Neden mutlaka onlara uygun olanı seçmelisiniz? Özellikle genç için, bizim açımızdan değil, ancak onların oda dekor bizim çocuklar değil Nguetta bu kısmını (ya da bürokratik diktatörlük) ve verebilir, çünkü kendi kişiliğinin bir parçasıdır.
Biz onların renklerle yeniden ve parmak uçları sadece ve zihinleri olabilir ki büyük bir bölümünü kullanmak olabilir ve biz kendi odalarında dekorasyon onların sanat çerçeveleme onlara yardımcı olmak ve onların aidiyet ve yaratıcılık gösterir onaylar.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply