» » Çocuğunuzun Oyuncaklarını Düzenlemesine ve Depolamasına Yardımcı Olun

Çocuğunuz bile kesinlikle sizi endişelendiren şeylerden ve eğitim misyonu kolaylaştıran ve aynı zamanda çocuğunuzun sorumlu yapıyoruz ve farklı amaçlara düzenlemek için nasıl öğretmek, o zaman evde kullanılabilir hacimleri başlar bilmeli. Size çocuğun yasalaşması niteliğine uygun depolama birimleri kurtarmak akıllı fikirler yelpazesi sunuyoruz:
- Bir geometrik ilişkileri Bebeğinizin giysilerini askıya kullanılacak yükleme, ancak çocuğunuzun uzunluğunda ilişkilerin düzeyi kullanabilirsiniz dikkate alarak, iyi depolama araçlarına açmak için kanepede yukarıdaki haftalık bir duvar arayın.
- Çizimler, duvar kutuları bölümleri için bir sanat galerisi olarak hizmet ve en güzel çocuğu seçin ve Thbta her ünitesinde meydanda çizim çizmek için odasından duvarında haftalık çocuk arayın.
- Çocuğunuzla yakın olmak için alt kutuya, tepsi renk ve çizimde kullanılan araçları yükleyin ve güzel bir çocuğun çizimleri boyar böylece duvarına bitişik küçük bir ofis gelişimini umursamıyorum.
- Zewdie çocuğunuzun odası kanepe sihirli çocuğun hareket kolaylığı sağlamak için, tekerlekler üzerinde bağlıdır, ve çocuğunuzun oyun aksesuarları ya da ayakkabıları ve diğerlerini yerleştirmek hacimleri maddeyi içeren edilecek unutmayın.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply