» » 2014 sezonu için Yeni Dekorasyonlar

Dünyayı ve kültürleri getiren modern dekorlar olasılığı dünyayı sarmış Etkin modern tasarımlar evinize farklı Bhoudarath. Darbe ev dekorasyon dünyasında son trendler hakkında getirdi, ve bir oturma odası-stili yerine seyahat ve turlar çok para harcama dünyadan kıyıları aksesuar ve hediyelik eşya ve tablolar arasında içeren "uluslararası sergi," tasarlamak mümkün oldu.
Ev dekorasyon dünya için bu modern eğilimin işgalinin ardındaki nedeni Anıtı ziyaret ettikleri yerlerden geri getirilen hediyeler ile evlerini süslemek için onların şevk sırrını açıklıyor onlar da evlerine yerler tatilciler zevk atmosfer transferi, dünyada meraklıları seyahat için birçok insanın arzusudur .
Bu dekorasyon ve mobilya dünyasında son devrim Belirli bir model bütünlüğü transfer edilmemesi modern eğilim ile karakterize edilir, ama bir tencerede medeniyetlerin ve farklı kültürlere ait modellerin çoğu için kardeşinin bu modelin benzersiz eritmek çıkıp hangi kültür ve medeniyetin tüm farklılıkları.
Böylece onların hayal dekor tasarımcıları başıboş başlattı ve tasarımları çok çeşitlidir konulmuştur. Müşterilerine "Buda" başkanı ve boya duvarlar ve kapılar renkleri, yastık veya resim üzerinde Çince karakterler yazma doymuş ve cevherleri verilirse ve sokaktan taşlarla süslenmiş çerçeveler ile koyu renkler ve resimler ile ahşap mobilya kakma ile birleştiren bu tasarım, etkilemek bozan en ünlü tasarımları arasında.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply