» » Mutfağınız için modern bir Dekorasyon Fikri


Evinizde en cok zaman geçirdiğiniz yerlerden biride mutfagınızdır. işte bu yüzden mutfaklarınız için modern bir kaç dekorasyon fikrimiz var. daha güzel ve modern bir mutfaga sahip olmak istiorsanız bir kac tüyo verelim.

beyaz rengin tonları ve tezgahın mermerden olması mutfagınıza ayrı bir hava katacaktır. yok ben koyu renklerden daha çok hoşlanıyorum diyorsanız eğer onunda bir alternatifi var. koyu gri ve tonlu sandalyeler kullanarak bir şeyler yapabilirsiniz. siyah ve krem rengi tonlarıylada göz alıcı bir görüm oluşturabilirsiniz mutfaklarınızda.
Eğer derileri seviyorsanız sandalyelerinizde kullanarak farklı ve modern bir mutfak dekorasyonu oluşturabilirsiniz. özelliklede mutfagınızda kullanacagınız avize,abajur,biblolarda mutfagınıza renk katacaktır. duvarlarınıza asacagınız tablolar ve mutfagınızdaki koltuklardaki yastıklarla eğlence katabilirsiniz.
ahşap mutfak tezgahlarıda modern bir görüntü oluşturmanıza yardım eder.
Güllü yastıklarlala ve beyaz tonlarla hem duygusal hem modern bir görüntü oluşturabilirsiniz.












About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply