» » Gizemli Ev Dekorasyonları Sırları

  Tüm Tbzlinh evinizi düzenlemek için rağmen, hiçbir sıcaklığını hissetmek ya da ihtiyacın bunu daha güzel ve canlı hale getirmek için bazı çözümler ev için en iyi tasarımcıları dekorasyon fikirleri koymak, ve ardından bu fikirlerin bazıları bu sırayla vesilesiyle bazı sanatsal dokunuşlar, hissediyorum: -
- Diye, böyle bir karar almak size umutsuzluk, hayal kırıklığı ve kitaplar ve dergiler aracılığıyla basit bilgi alabilirsiniz dekor sırları da dahil olmak üzere bilgi eksikliği, gelen güven, eksikliğini hissettirecek cesur değil dekorasyon kalmadı çünkü, ev süslemeleri için tereddüt etmeyin.
- Ev dekor aile rötuşlar için unutmak ve çocukların o Btzaanh grafik çalışması, ve kendi odalarında dekoratif duvarlar bağlamında koyun ve seyahat ve hediye toplama bir hayranı iseniz, basit ve çekici bir müze haline evinize kullanmak umursamıyorum etmeyin.
- Gerekli Valtnasag Luna oda dekor hakim olması gerektiği gibi, daha sonra orijinal rengini, bunu abartmadan her köşesinde kullanılan renkleri desteklemek için ikinci renklerin kalanını geliyor, tekstil ve renkler arasındaki dengeleme çalışmalarını unutmayın.
- Yükseklik 6080 cm, normal aydınlatma veya aydınlatma mum olsun orada masanın üzerinde herhangi bir aydınlatma elemanı için idealdir.
- Seçtiğiniz üzerine düşecek bir renk örneğini seçmeden önce duvarları boya ve aracılığıyla duvara yerinde test etmeyin:
1.. 10 cm güneş ışığı mesafe yıkanıp olamazdı duvarı boyayın.
2. Güneş ışığı aynı bölgede alındığı duvarı boyayın.
3. Emin istenen renk emin olmak için iki gün boyunca boya bırakın.
- Orta uzunlukta bir kişi için göz seviyesinden daha yüksek düzeyde sanat koyun, ama parçaları bir grup varsa beslenen ilk büyük parçası olan ve daha sonra parçaları geri kalanı sipariş.
- Büyük bir duvar süslemeleri kendi sanat küçük bir parça kullanın etmeyin, ve bu mobilya hiçbir ön ya da parçaları var hem duvarlara geçerlidir ve sanat eseri olarak kullanılabilir ve 1 eğer o var orada hangi boş alanı kapsayacak ölçüde boyutu,.

Son olarak, ev cennet tutmak için Tnamin dokunur ve iyi bir sıralama dışarı nerede Tzdi ihtişam ve güzellik.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply