» » » 2014 En iyi 13 Tane taze Mutfak Trendleri

1.SICAK METAL TONLAR
Bu yıl küstah, paslanmaz çelik ve krom soğuk metallerden uzaklaşıp, pirinç, bakır gibi sıcak metal tonlara doğru bir kayma olacaktır. Demir ve benzer tonlar çok zamansız ve geleneksel olduğu için Sadece kolları garnitür ve döşeme, cesur pirinç ve bakır mutfak davlumbaz ve aletleri 2014 yılında büyük bir ilgi görecek.

2. DUVARLAR İÇİN DOĞAL MALZEMELER
Doğal tonlar ve malzemeler mutfaklar dahil olmak üzere tüm iç tasarımlarda büyük bir yer tutmaktadır. Mutfaklarınızı doğal malzeme taşlarıyla yani tuğla gibi hatta mümkünse tuğla olursa daha iyi olur. Bununla düzgün bir şekilde kaplanırsa rustik bir doğal ortama dönüştürebilirisniz. Ekstra bir maliyet olur tavanda büyük çalışmalar gerektirebilir fakat buna değer.

 3. KOMPAKT KÖŞE LAVOBOLARI
Bir o kadar şık ve çağdaş bir model kompakt köşe lavabo küçük mutfaklar için ideal bir çözüm oluyor,

4. DIŞ MUTFAK MODELLERİ
Dışarıda bahcede mutfak modelleri Amerika birleşik devlerinde moda olmuştur.
      Diğer ülkelerde de trend olmaya başlamıştır. Islak ve soguk havalarda sürgülü bir cam sağlayarak hava           koşullarınada galip gelebilrsiniz. Etkileyici ve çekici bir açık mutfak örnekleri resimlerde vardır.
















About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply