» » » » Mutfağınız İçin Çöp Öğütücü


Mutfağınız İçin Çöp Öğütücü
Mutfaklarda temizlik ve hijyen önemlidir. Mutfaklarda çöpler bekletilmeden atılmalıdır. Uzun süre duran çöpler bakteri oluşumuna ve kötü kokulara neden olur. Ayrıca böceklerin gelmesine de yol açar. Öğütücüler ise yemek artılarının etrafa pis koku yaymadan hızlı ve kolay biçimde yok edilmesini sağlar. Yemekler çıkan artıkların hemen hepsini yok öğüterek kanalizasyona gönderen ürünler üretilmiştir.
Artıkları toz haline getirerek hızlı bir şekilde yok edilmesini sağlayan bu ürünler hayatı kolaylaştıran ve hijyeni sağlayan ürünlerdir. Çeşitli ürünler vardır. Bu alet evyenin altından deliğine monte edilir. Mermer, çelik ve silakron evyelere uygun olarak üretilen cihazlar evye deliğine uymazsa delik kolaylıkla büyütülebilir. Çıkış borusu ise pis su gider borusuna takılır. Evyenin altında ise elektrik prizi olması gerekir.
Elektrikle çalışan cihaz güvenli ve kullanışlıdır. Artıklar lavaboya atılarak cihaz çalıştırılır ve tüm çöpler pis su giderine gönderilir. Böylece mutfağımız temiz ve hijyenik kalır. Cihaz çalıştırılmadan önce su açılır daha sonra cihaz çalıştırılır. Tüm artıklar evye deliğine atılır ve tüm çöpler gittikten sonra cihaz kapatılır. Bu cihaz tüm meyve sebze artıklarını, et ve balık artıklarını, çay, meyve, sebze posalarını ve kabuklarını yok edebilmektedir.
Ancak bu cihaz cam, kağıt, metal, plastik, naylon gibi ürünleri yok edememektedir. Cihazlarda güvenlik önelidir. Kullanılan emniyet termiği ile içine atılmaması gereken bir malzeme atıldığında cihaz otomatik olarak durur. Ürün alırken emniyet termiğinin sorulması önerilir.






About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
This is the most recent post.
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply