» » » » 2014 Sandıklı Baza Popüler Model Önerileri Nelerdir?



Ülkemizde bir çok ailenin dekorasyon tercihlerinde vazgeçilmez bir yeri olan sandıklı bazalar bu sene de tahtlarını korumaya devam edecekler. Gerek sağladıkları konfor ve fonksiyonel alan imkanı, gerekse de bir baza olarak da şık bir dekoratif hava estirmeleri nedeni ile sandıklı bazalar hemen hemen tüm mobilya üreticilerinin 2013 kreasyonlarında yerlerini almış durumda.
Sandıklı bazaların metal ağırlıklı ve ahşap ağırlıklı modelleri bulunur. Bunlardan metal aksam içeren modeller, daha hafif ve kullanımı kolay olurlar. Ahşap dış malzeme içeren modellerde de her ne kadar mekanizma yine metal de olsa, ürün daha ağır olmakta, klasik bir görünüm kazanmakta ve dolayısı ile fiyatı da genellikle yükselmektedir.
Bazı özel tasarım ya da lüks mobilya üreticileri, tek tek çekmeceleri olan ince işlemeli ahşap sandıklı bazalar da üretiyorlar. Yine bir alternatif olarak da, sandık kısmında ikinci bir yatak içeren, böylece acil durum misafirleriniz için imkan sağlayan modeller de mevcut. Her ne kadar henüz ülkemizde bulunmasa da, bazı internet üzerinden satış yapan yurt dışı kaynaklı alışveriş sitelerinde, sandık kısmından bir mekanizma ile genişleyerek iki kişilik hale gelebilen yataklar da bulabilirsiniz. Bu tip bazaları satın almadan önce mutlaka kullanacağınız odada bunlara uygun yeterli yer bulunup bulunmadığını kontrol edin. Ayrıca, bazı yapı veya mobilya marketlerde, bu tür ürünleri evinizde kurmanız için size profesyonel destek de verilebilmektedir.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply