» » » » Konforlu Bir Oturma Odası İçin Koltuk Takımı Modelleri



Oturma odası, bir evin içerisindeki en önemli bölümlerden biridir. Evlerini dekore eden hemen hemen tüm hanımların ve konu ile ilgilenen profesyonel ya da uzman kişilerin, dekorasyon işlemlerine başladıkları ilk yer, genellikle oturma odasıdır. Çünkü, bir evin dekoratif stili oturma odasında belirlendikten sonra, diğer alanlara bu stilin uygulanması genellikle daha hoş ve uyumlu bir sonuç ortaya koymaktadır.
Oturma odası için en önemli eşya da, hiç şüphesiz koltuk takımlarıdır. Gerek klasik tarzda gerekse modern tarzda döşenen evlerde, oturma odası için belli başlı koltuk stillerinden biri de, yumuşak ve konforlu koltuk takımlarıdır.
Yorgun Günlerde Enerji Depolamak İçin Doğru Koltuk Seçimi Nasıl Yapılır?
Büyük minderleri olan ve sırt kısmı da aynı şekilde yumuşak olan deri ya da süet kumaş ile kaplı koltuk modelleri, son yıllarda çok popüler. Bu tür koltukların en önemli dezavantajı, çekyat şeklinde kullanılamıyor olmaları ancak yine de evlerinde fazla misafir ağırlamayan ya da ekstra yatak ihtiyaçlarını karşılayabilecek alanı olan aileler, bu tür koltukları tercih ediyorlar.
Bu tarz yumuşak koltukları ülkemizde genellikle makam odası gibi yerlerde görmeye alışık olsak da, oturma odanızın duvar, tavan ve zeminlerinde hafif bir renk skalası tercih edip yumuşak yüzeyli koltuğunuzu da mavinin açık tonlarından seçerseniz, ortopedik konfora ek olarak görsel anlamda da bir tür rahatlama alanı oluşturabilirsiniz.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply