2014 Orta Sehpa Modelleri ve Kullanım Fikirleri


Geçmiş yıllarda klasik tarz ile dekore edilen evlerin hemen hemen hepsinin salonlarında orta sehpalara rastlamak mümkündü. Her ne kadar 2000’li yılların başında geçerli olan dekorasyon modası akımları ile bu tip orta sehpa kullanımı ortadan kalkmaya yüz tutmuş olsa da, 2013 yılı ile birlikte birçok dekorasyon mağazası orta sehpa modelleri ile karşımıza çıkıyor. Özellikle IKEA gibi gençlere hitap eden ve post-modern dekorasyon anlayışına yönelik ürünler satan mağazalarda ve internet sitelerinde, orta sehpaları akıllıca kullanarak yapılmış çok şık ve bir o kadar da fonksiyonel dekorasyon örneklerine rastlamak mümkün. Sizler de, evlerinizin salonlarında orta sehpa kullanarak fonksiyonel ve şık bir ortam oluşturmak istiyorsanız, bu yazımızdaki uzman fikirlerinden yararlanabilirsiniz.
Orta Sehpa Kullanımında Dikkat Edilecek Hususlar
Salonunuzda ya da oturma odanızda orta sehpa kullanabilmeniz için, öncelikle dekorasyonunuzun geri kalan kısmının buna uygun olması gerekir. Yani mevcut mobilyalarının yerleşimi orta kısımda geniş bir boşluk bırakmayan bir alanda, orta sehpa kullanamazsınız. Eğer orta kısımdaki boş alan geniş ise ve seçeceğiniz orta sehpa modelinin dört tarafında da birer kişinin rahatlıkla geçebileceği mesafe kalıyorsa, orta sehpa kullanabilirsiniz.
Modern oturma odalarında, küçük ve oval tipte orta sehpalar kullanılıyor. Özellikle de deri koltuklar ve geometrik şekillerden oluşan bir duvar kağıdı ile kaplı duvarları olan bir alanda, yuvarlak ya da oval biçimli, cam bir orta sehpa çok şık duracaktır.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply