» » » » En Yeni Yemek Takımları Modelleri

En Yeni Yemek Takımları Modelleri


Masalara şıklık veren yemeklere keyif veren takımlar çeşitli modellerde bulunabilir. Şık takımlar genellikle porselen malzemeden üretilmektedir. Seramik takımlar ise daha günlük ve spor kullanım için uygundur. Porselen tabaklar ince ve beyaz olup çeşitli bordürlerle süslenmiş olabilir. Seramik takımlar ise yapısı gereği biraz daha kalındır.
Günlük kullanıma uygun olup çabuk kırılan ürünlerdir. Kahvaltı masalarında veya her günlük masalarda kullanılabilir.  Ancak akşam yemeklerinde veya özel günlerde seramikten farklı olarak porselen veya bone china ürünler tercih edilmelidir. İnce yapısı ve zarif görünümü ile göz dolduran bone china takımlar yemek masalarında şıklık yaratan ürünlerdir.  Çeyizlik olarak tercih edilen her evde bulunması önerilen porselen veya bone china takımlardır. Tabaklar genellikle 12 kişilik alınır. Ancak 6 kişilik takımlar da mevcuttur. Fakat 12 kişilik alınması önerilir.
Seramik veya günlük takımlar 6 kişilik tercih edilebilir. Takımların içinde yemek tabağı, tatlı tabağı, çorba kasesi temeldir. Tabaklar masaya yemek sırasına göre yerleştirilmelidir. Çorba varsa kaseler en üstte olur. Altında ara sıcak tabağı ve en altta ana yemek tabağı konur. Yemekler masaya servis tabaklarında gelmelidir. Takımların parçası servis tabakları ve çorba servis kasesi de mevcuttur. Masada tabaklar ve servis tabakları takım olarak kullanılmalıdır. Bu masaya ve yemeğe şıklık katar.









About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply