» » » » Mutfak Duvarları Nasıl Süslenir?



Mutfak Duvarları Nasıl Süslenir?
Özellikle ev hanımlarının yoğun vakit geçirdiği alanlar arasında yer alan mutfaklar dekorasyon yaparak evinin görüntüsünü zenginleştirmek isteyenler için bulunmaz birer fırsat sunuyor. Özellikle ev hanımlarının uzun vakit geçirdiği mutfakta boş duvarlardansa istenilen zevk ve estetik anlayışına uygun çözümler ilgilenenleri bekliyor. Mutfak duvarını süslemek isteyenler için bazı dekoratif çözümler:

Sofra ve Yemek Tabloları

İster yağlı boya ister kanvas üzerine bastırılmış ya da özel olarak yaptırılmış sofra ve yemek resimleri mutfak duvarlarında kullanılmak için biçilmiş birer kaftan. Böylece mutfak içerisinde geçirilen vakit hem iştah açıcı hem de göz zevkine hitap eden bir deneyime dönüşebilir.

Sevdiklerinizle Birlikte Çekilmiş Fotoğraflar

Mutfak duvarları ve buzdolapları aile ve sevdiklerinin fotoğraflarını koymak isteyenler için çok uygun birer zemin teşkil eder. Mutfakta geçirilen vakitte sıklıkla karşısına geçilen buzdolabının üstüne yerleştirilecek toplu aile fotoğrafları kadar uygun bir süs olamaz. Böylece mutfakta tek başına vakit geçiren ev hanımları bir yandan yemek hazırlamakla meşgul olurken bir yandan da sevdikleriyle birlikte geçirdikleri güzel zamanları yad edebilirler. Ayrıca bu tip fotoğrafları birbirinden şık çerçevelerle birlikte duvara asarak güzel bir görsellik de yakalanabilir.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply