» » » Modern Mutfaklar İçin Paslanmaz Çelik Tezgah Modelleri



Modern Mutfaklar İçin Paslanmaz Çelik Tezgah Modelleri

Mutfak tezgahı, bir mutfak içerisinde en çok işlemin gerçekleştirildiği kısım olmasının yanı sıra, eyveden ocağa kadar olan alandaki görsel bütünlüğü oluşturması gereken yapıdır. Mutfağınızın yapısına, genel dekorasyon stilinize ya da ihtiyaçlarınıza uygun olmayan bir döşeme malzemesi kullanmak hem estetik hem de fonksiyonel açıdan olumsuz bir etkiye neden olabilir. Bu yazımızda, metalik rengi ile hemen hemen bütün dekorasyon stilleri ile kombinlenebilen paslanmaz çelik tezgahları inceliyoruz. Gelin, bu endüstriyel malzemeyi hep birlikte daha yakından tanıyalım.
Paslanmaz Çelik Mutfak Tezgahı Nerelerde Kullanılır?
Son yıllarda ülkemizde oldukça popüler hale gelen paslanmaz çelik tezgahlar sızdırmaz yapıya sahip oldukları ve kolayca temizlenebildikleri için oldukça hijyenik bir kullanım sağlıyorlar. Ayrıca, MDF ya da ahşap gibi malzemelerin aksine, paslanmaz çelik tezgahların üzerine rahatlıkla sıcak tencere ya da tava gibi eşyaları koyabilirsiniz. Doğru koşullar sağlanırsa uzun yıllar dayanabilen bir malzeme olan paslanmaz çeliği tercih edecekseniz, üzerinde kesme yapamayacağınızı ve çizilmelere karşı dikkatli olmanız gerektiğini de unutmamalısınız. Zira paslanmaz çelik mutfak tezgahları genellikle tek parça olarak üretiliyorlar ve her ne kadar yüzeysel çizilmeler pasta-cila işlemi ile giderilebilse de derin çizilmeler tezgahın tamamen değiştirilmesini gerektirebiliyor.
Ülkemizde birçok firma tarafından satışa sunulan emaye mutfak evyeleri ile birlikte kullanıldığında çok hoş bir görünüm oluşturan paslanmaz çelik tezgahları, “atelye armatürü” denen aydınlatma elemanları ya da LED lambalar ile birlikte kullanmanız oldukça şık ve post-modern bir görüntü elde etmenizi sağlayacaktır.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply