» » » » Masa Modellerinde Son Sezon Trendleri



Demonte Masa Ayakları Modelleri

Masa ayakları kullanıcıya kargo ile ulaştırılacaksa demonte olarak gönderilmektedir. Demonte ayaklar hazır halde olmayan, montaj gerektiren anlamına gelmektedir. Demonte ayaklar daha çok internet zerinden sipariş edilen ürünlerde tercih edilmektedir. Demonte ayakların monte edilmesi oldukça basit bir sistemle gerçekleştirilmektedir. Demonte ayaklar bir paket halinde kullanıcıya gönderilmektedir. Sok kullanıcı, bu paketin içeriğinde bulunan malzemelerle masa ayakları kurulumunu, dilerse kendisi dilerse işten anlayan birisine yaptırabilmektedir. Demonte ayaklar farklı modellerde kullanıcıların hizmetine sunulmaktadır. Bu modellerin tasarımları şıklıklarıyla göze çarpmaktadır. Ayakların siparişi ve kargodaki pratikliği kullanımında da kendini göstermektedir. Oldukça pratik kullanım şekillerine sahip ayaklar bulunmaktadır. Demonte ayaklar farklı malzemelerden üretilebilmektedir. Krom ayakların görünümü oldukça şık olduğu için daha çok iç mekân tasarımlarında tercih edilmektedir. Ayrıca iç mekân tasarımlarının vazgeçilmezleri arasında bulunan ahşap demonte ayaklar da farklı tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekmektedir. İç mekânda kullanılacak masalarda demonte ayaklar tercih edilecekse daha çok kullanımı ve kurulumu kolay, hafif malzemeden yapılmış masa ayağı tercihinde bulunulmaktadır.

Kolay Kurulabilen Demonte Ayaklar

Dış mekânlar için sipariş verilen demonte ayaklar ise daha çok plastik masalar için üretilen demonte ayaklardan oluşmaktadır. Son zamanlarda dış mekânlarda eğer plastik masalar tercih edilecekse, daha şık görünüme kavuşması açısından renkli ve desenli plastik masalar tercih edilir hale gelmiştir. Bu sayede kullanımı gittikçe azalan plastik masa ve sandalye kullanımı tekrar yaygınlaşmaktadır. Ancak yine de plastik masa ve sandalyeler daha çok bahçelerde tercih edilmektedir. Bahçe konsepti dışında kalan dış mekânlarda ise daha çok cam masa üstüne sahip metal dökme, krom tek veya krom çubuk tarzında masa ayağından oluşan masalar tercih edilmektedir. Metal malzeme kökenli demonte ayakların montajı da kullanımı kadar kolay tasarlanmaktadır. Bu sayede müşterinin kullanımı açısından kolaylık sağlanmaktadır. Böylece hedef müşteri kitlesinin de geniş tutulması sağlanabilmektedir. Demonte ayakların tercihi noktasında montaj kısmını düşünüp tereddüt yaşayan müşteriler, kullanımı ve montajı basit ürünler sayesinde rahatlıkla sipariş verebilmektedir. Demonte ayaklar farklı parçaların estetik olarak bir araya getirilmesiyle şık modellerin ortaya çıkmasını sağlamaktadırlar.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply