» » » Mutfağınızı Yenilemek İçin Ekonomik Dekorasyon İpuçları ve Fikirler



Mutfağınızı Yenilemek İçin Ekonomik Dekorasyon İpuçları ve Fikirler


Mutfak, bir evde en çok zaman geçirilen alanlardan biridir. Oturma odasından sonra ailenin bir araya gelmesi için en sık kullanılan ikinci alan olan mutfaklar, zaman içerisinde yenilenmeye ihtiyaç duyarlar. Ancak günümüzdeki ekonomik güçlükler ve geçim sıkıntısı, birçok ailenin mutfaklarını yenilemelerine engel olmaktadır. Yine de, bu yazımızdaki uzman görüşlerinden ve ekonomik ipuçlarından yararlanarak, sizler de aile bütçenizi sarsmadan mutfağınızı yenileyebilirsiniz.
  • Mutfağınızda yeni bir görünüm oluşturmak için yapabileceğiniz en kolay işlemlerden biri, mutfak dolaplarını boyamak olacaktır. Özellikle de duvarlarınız beyaz ya da krem rengi ise, mavinin ya da yeşilin açık tonlarında bir renk ile mutfak dolaplarını boyamanız, mutfağınıza taze bir görünüm kazandıracaktır.
  • Mevcut mutfak tezgahlarınızı değiştirerek de mutfağınıza çok yeni ve modern bir görünümü ekonomik yoldan kazandırabilirsiniz. Özellikle günümüzde çok popüler olan lamine tezgah malzemeleri, çok farklı renk seçenekleri ile ve ekonomik fiyatlar ile birçok yapı markette satışa sunuluyor. Eğer biraz daha ekstra bütçe ayırma imkanınız varsa, yeni mutfak tezgahınıza sabit tencere alanı ya da suyun akışı için oluklar gibi ek özellikler de kazandırabilirsiniz.
  • Mutfak zemin malzemesi değişikliği de, ekonomik yoldan mutfağınızı yenilemek için bir alternatif olabilir. Ayrıca, günümüzdeki modüler laminant parke sistemleri sayesinde, mevcut zemin kaplamanızı sökmeye gerek kalmadan bir gün içinde bu yeniliği yapabilirsiniz. Üstelik bu sayede mutfağınızın ısı yalıtımı da daha fazla olacaktır.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply