» » Sevgililer Günü İçin Kırmızı Süslemeler

Cesaret par mükemmellik renk, ama onlar nasıl kullanıldığını emin değilseniz çok bu gerçeği inkâr etmez giyim ya da ev dekor ya da başka herhangi bir koleksiyon olsun, ve bunu önlemek Kırmızı
En güzel renkler, o tutku, sıcaklık ve güç sembolü, neden, ev dekor için Sevgililer Günü kutlamak için hazır bazı renk dokunur Tadhavin değil?

Eğer ev mobilya üzerinde güçlü renkler girdiğinizde, bu önlemleri almak ve sonuç karışımı renkleri yol açmayacak şekilde, en küçük ayrıntılara dikkat etmek gereklidir göze batan ve negatif, kırmızı sever ve örneğin mobilyalar tek renkli, Kalabad seçmek için, evinin dekor parçası olmak isteyen bayan için, ve bu kanepeler, minderler, ya da duvar rengi olarak aşılanmış parçalar kırmızı renkli, Btabat süslenmiş bir halı almaya da yanlış bir şey yok renkli kırmızı hakim ve Bordeaux, küçük koyu kırmızı üç kanepesiyle çevrili, farklı bir cam cephe ile siyah ve Zinni oda lamba merkezi tablo beni koymak Büyük bir siyah bez odasında ayrı imalar yansıtan aksesuarlar, ardından ana koltuğun her iki tarafına aynı tasarım Mbadirin parçacıkları koydu.

Mutfak duvarlarının kırmızı rengi seçin, ve sivilceli tutun ve parlak kırmızı Bordeaux, o kadar geniş, kırmızı tüm vardır, böylece tüm Hawwaijk, sen dolapları seçebilirsiniz nerede yenilikçi bir tablo ile yerleştirmeniz gerektiğini özellikle dolapları, ayrıntılar içinde siyah renk girin hangi Mtamoaja nedenle müdahale aynı renkte modern.

Sen en güzel süs ve dekorasyon kırmızı mumlar, beyaz ve Ozei, ardından Tdaaha için aynı tasarım ve renk geniş bir perde oluşturma, kralların dünyasından dokuma ve mükemmel dekore çok lüks ayna tasarım odaklanın bir küvet seçin ile kendi bir spa bir dönüştürücü banyo ev, olabilir, küvet etrafında ve pencerelerde, Afterhi çeşitli erteleme sevgi duygularını Tozei için kırmızı güller ve mumlar zemin.

Yatak odası, sadece son gün Mlazk olduğunu, çok geniş ve yüksek bir yatak seçin, bir vaha dinlenme ve iyileşme eşsiz yapma odaklanın, kırmızı ve yeşil Afterashh aracılığıyla bazı hayati ihsan edilmiştir ve Ozei onu ve çarşaf Atala Duvar Bolwank farklı, küçük kırmızı ve lastiklerin lideri hemen yatağın üstünde ve her iki tarafta beyaz lamba süslemeleri unutma aynı tasarım farklı.

Yanı sıra evin ana oda, özel alan ve farklı köşelerden birine teslim eşiniz onları Tstrihan ve unutulmaz kez değerini şart emin olun.

Beyaz arka plan ile, kırmızı moda iki sandalye koymak ve benim Oxsoratk usulca, sonra Okhalqa küçük alan, siyah ve beyaz Mzahrtin Asreeten etrafında, erkeksiz TV yukarıdaki Thbta ve Ozei yarı dairesel tablo koymak duvar dekor oluşturun.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply