» » Çatal-Kaşık-Bıçak Takımı



Çatal-Kaşık-Bıçak Takımı
Yemek masalarının vazgeçilmezi ve şıklığı takımlar genellikle paslanmaz çelik malzemeden üretilmektedir. Gümüş takımlar ise özel yemeklerde kullanılmaktadır. 12 kişilik alınması tavsiye edilen ürünler 6 kişilik olarak üretilir. Pırıl pırıl yapıları ile masalara güzellik katan takımların çeşitli dekor detayları vardır. Saplarındaki süslemeler ve farklı detaylar takımın özelliğini belirler.
Ayrıca ürünlerin kalınlığı ve parlaklığı da kalitesini belirler. Çeyizlerin baş elemanı olarak düşünülen takımlar günlük veya özel günlerde kullanılan ürünler olarak ayrılabilir. Özel günler veya resmi davetler için kullanılan ürünler daha süslü olabilir veya gümüş malzemeden üretilmiş olabilir. Kişilerin kullanımına bağlı olarak seçilen ve kullanılan takımlar evlenen çiftlerin listesinin başında yer alır.
Takımların içerisinde servis elemanları bulunmaktadır. Servis elemanları olarak servis kaşığı, servis spatulası, kevgir, kepçe, servis çatalı sayabiliriz. Ayrıca takımlar sandık içinde satılmaktadır. Sandık ürünlerin saklanması, tozlanmaması açısından kullanışlıdır. Yıllar içinde takımların formunda ve konseptinde çok fazla oynama olmamıştır. Modası mutlaka vardır ancak çok büyük değişiklikler ve biçim farklılıkları yoktur. Genel olarak klasik ve belli çizgilerde üretilen takımlar uzun yıllar garantili ve kullanılan ürünlerdir.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply