» » » Mutfağınızda Yenilik Yapmak İçin Ekonomik İpuçları



Mutfağınızda Yenilik Yapmak İçin Ekonomik İpuçları

Birçok aile için mutfak, akşam yemeklerinde herkesin bir araya geldiği bir paylaşım ve yaşam alanıdır. Bu yüzden de, yıllar içerisinde eşyalar eskiyip bozulabilir, ve mutfak da yenilenmeye ihtiyaç duyabilir. Ancak, birçok aile için kapsamlı bir mutfak yenileme işlemi bütçeyi sarsan bir durum olduğundan sık sık ertelenir. Böylece, yapılması gereken yenilik giderek daha kapsamlı olacaktır.
Ancak, doğru uygulamalar ve uzmanların paylaştığı akıllı fikirler ile sizler de mutfaklarınızda ekonomik ve çok etkili yenilikler yapabilirsiniz. Gelin bu ipuçlarını daha yakından inceleyelim:
  • Depolama alanını arttırın. Yıllar içerisinde eşyaların ne kadar biriktiğini görmek, genellikle birçok insanı şoke eden bir durumdur. Bir gününüzü ayırarak mutfak dolaplarınızı tamamen boşaltın ve ardından organize biçimde tekrar doldurun. Bu organizasyon mutfağınızın genel durumunu anında daha iyi hale getireceği gibi bedavadır da. Aynı şekilde, tezgahlarınızın üzerini de mümkün olduğunca boşaltarak büyük bir etki oluşturabilirsiniz. Tüm bu işlemlerin ardından, dolaplarınızın yerlerini değiştirmeyi ve daha organize halde kullanmayı gözden geçirmenizi tavsiye ederiz. Mesela, dolap yerine çekmece kullanmak genellikle çok daha verimli bir depolama alanı sağlamaktadır.
  • Duvar kağıdı kullanın. Eski mutfağınıza renk ve hareket katmak için yapabileceğiniz en makul ve ekonomik değişikliklerden biri de şık ve havalı duvar kağıtları kullanmaktır. Her ne kadar duvar kağıdı çözümleri ülkemizde 2000’li yılların başında unutulmaya yüz tutmuş olsa da, günümüzde tekrar moda haline gelmiş durumda ve tüm yapı marketlerde bulunabiliyor.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply