» » » » Oturma Odanızda Mavi Renk Kullanımı İçin Dekorasyon Fikirleri



Oturma Odanızda Mavi Renk Kullanımı İçin Dekorasyon Fikirleri


Oturma odası, bir ev için dekorasyonun en önemli olduğu alanlardan biridir. Genellikle tüm ailenin bir araya toplanarak zaman geçirdiği bu oda, adeta yaşam alanının kalbinin attığı yerdir. Mavi rengi kullanarak oturma odanıza daha ferah ve kolay kullanılabilen bir soluk getirebilirsiniz. Bu yazımızdaki uzman görüşleri, mevcut oturma odanıza minik dekorasyon değişiklikleri yapmanız ya da sıfırdan bir oturma odasını dekore ederken mavi temelli bir renk skalası oluşturmanız için sizlere yardımcı olabilir.
  • Mavi rengini, kombine edebileceğiniz en temel renklerden bir tanesi kahverengidir. Özellikle ahşap eşyalar ya da zemin döşemeleri içerisinde koyu renkli olanlar, hem pastel hem de parlak mavi tonları ile çok iyi uyum sağlamaktadır.
  • Tüm dekorasyon uygulamalarında, desenler dikkat çekerler. Odanızın genelinde beyaz renk duvar kullanıyorsanız dahi, örneğin koyu renkli bir koltuğun arkasındaki duvar kısmına mavi çiçekli bir duvar kağıdı döşeyerek, odaya girenlerin dikkatini bu noktaya yöneltebilirsiniz. Ayrıca bu sayede odanın tamamında aynı duvar tasarımını kullanmayarak zenginlik katabilirsiniz.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply