» » » » Dar Mutfaklar İçin Yepyeni Çözüm Önerileri



Dar Mutfaklar İçin Yepyeni Çözüm Önerileri

Günümüzde birçok konut projesi, şehir merkezlerinde uygun fiyatlar sunabilmek için alandan feragat ediyor. Evin toplam alanının azalmasından ilk etkilenen alan ise genellikle mutfaklar oluyor. Özellikle çok çocuklu aileler için küçük bir mutfak, evdeki iş yükünü oldukça ağırlaştırabilir. Bunlara rağmen, her ne kadar dar da olsa doğru dekore edilmiş bir mutfak oldukça pratik bir kullanım ve estetik bir görünüm sunabilir. Mutfak dekorasyonu ile ilgili çözüm önerilerini sizlerle sık sık paylaşıyoruz. Bu yazımızda da, dekorasyon uzmanları tarafından dar mutfak dekorasyonu konusuna getirilen yepyeni çözüm önerilerini bulabilirsiniz.
  • Eğer oldukça dar bir mutfağınız varsa, burada pratiklik ve estetiği yakalamak için ideal yöntem, aile mutfağı tasarımından çıkarak endüstriyel mutfak stiline yönelmektir. Mutfakta kullanacağınız kase tipi bir tavandan aydınlatma elemanı, bu endüstriyel görünümü sağlamanıza yardımcı olabilir. Ancak, dar bir mutfakta bu aydınlatma elemanını kullanırken dolap kapaklarından uzakta durduğuna emin olmalısınız.
  • Uzun ince mimarideki bir mutfağı doğru dekore etmek oldukça zordur. Koridor gibi uzanan çift taraflı raflar, bunaltıcı bir etki oluşturabilir. Böyle bir durumda tamamen beyaz ve yakın tonlardan oluşan bir renk skalası kullanmak, içeri giren ışığın etrafta yansımalar yapmasına izin vererek geniş bir görünüm oluşturacaktır.
  • Dar mutfaklar, doğru bir dekorasyon ile pekala “minimal” mutfaklar haline getirilebilirler. Kulpsuz dolap kapakları kullanın ve tezgahın üzerini mümkün olduğunca boş bırakın. Böylelikle düzenli görünen bir mutfak oluşturabilirsiniz.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply