» » » » Oturma Odanız İçin Yeni Nesil Akılcı Depolama Çözümleri



Oturma Odanız İçin Yeni Nesil Akılcı Depolama Çözümleri

Bir evin kalbinin attığı alan, günün en çok vaktinin geçirildiği oda olan oturma odasıdır. Bu yüzden, birçok dekorasyon uzmanı, ev dekorasyonunu yaparken ilk olarak oturma odasından başlar. Ancak, her ne kadar şık ve sade bir şekilde oturma odalarımızı dekore etsek de, zaman içerisinde bu alanlarda dağınık bir görünüm oluşabilmektedir. Doğru yapılmış bir oturma odası dekorasyonu, yeterli depolama alanı sağlayarak bu dağınıklığı ortadan kaldırmanıza yardımcı olacaktır. Sizler de bu yazımızdaki uzman görüşlerinden yararlanarak oturma odanıza akılcı depolama çözümleri kazandırabilirsiniz.
  • Eğer depolama alanı konusunda ciddi eksiklik çekiyorsanız, klasik alanların dışına çıkarak ekstra depolama imkanları sağlayabilirsiniz. Örneğin, televizyon sehpanızı geniş bir model olarak seçerseniz, iki tarafındaki çekmeceler size birçok eşyayı koyabilmeniz için oldukça geniş bir alan sağlayacak, aynı zamanda televizyon ya da uydu alıcısı gibi elektronik eşyalarınız için de şık bir konum oluşturacaktır.
  • Çok fazla kitabı olan bir ev için, bol miktarda raf gerekecektir. Tek bir duvarda kuracağınız açık bir raf sistemi ile, bu kitapları dolaplarda gizlemek yerine sergileyebilirsiniz. Böylece, daha önce yayıntı ve dağınıklık olarak gördüğünüz kitaplarınız, odanıza şık bir görünüm kazandıracaktır.
  • Eğer odanın bir duvarına tamamen açık raf sistemi uracaksanız, bazı raflara kitap yerine porselen ya da cam süs eşyaları koyarak, daha simetrik ve planlanmış bir görünüm elde edebilirsiniz. Böylece, odanız daha az gör yorucu bir görünüme kavuşacaktır.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply