» » » Mutfak Dekorasyonu İçin Ekonomik Fikirler ve Ürün Modelleri


Mutfak Dekorasyonu İçin Ekonomik Fikirler ve Ürün Modelleri

Ev dekorasyonu, bir evin içerisindeki yaşam kalitesini arttırmak amacı ile, estetik ve fonksiyonellik göz önünde bulundurularak ve aralarındaki denge sağlanarak yapılan bir bilim ve sanat uygulamasıdır. Günümüzde giderek önem kazanan bir iş olan ev dekorasyonu, daima geniş bütçeler ve profesyonel küratörler ile yapılmamakta, birçok insan kendi imkanları ile ev dekorasonu yapmaya çalışmaktadır. Bu tür durumlarda dar bütçe ile en verimli değişiklikleri yapmak, mutfağınıza yeni bir görünüm kazandırırken aile bütçesini de sarsmayacaktır. Sizler de bu yazımızdaki fikirlerden yararlanarak mutfağınızı ekonomik biçimde dekore edebilirsiniz.
  • Dolap kapaklarınızdaki kulpları yenileyin. Eğer mutfağınızın genel mobilya durumu iyi ise, yalnızca bu kulpları değiştirerek mutfağınıza küçük bir dokunuş yapabilirsiniz. Ayrıca, post modern bir dokunuş yapmak isterseniz ucuz tahta kulplar ya da eski çıkma kapıların kollarını kullanabilirsiniz.
  • Aksesuarlar kullanarak alanınıza hayat verin. Mutfakta kullanılan aksesuarlar, alana anında hava katarlar. Açık bir raf içerisinde şık objelerinizi sergileyebilirsiniz. Ya da eğer vitrinli bir dolabınız varsa, bunun içerisine en son satın aldığınız bardak, çanak ya da tabak gibi mutfak eşyalarını yerleştirerek hoş bir görünüm elde edebilirsiniz.
  • Yeni kumaşlar kullanın. Perdelerden havlulara, minderlerden örtülere, mutfağınızda kumaş kullanılan her obje zaman içerisinde eskiyecektir. Bu yüzden, bunları değiştirerek de mutfağınıza çok ekonomik bir şekilde yepyeni bir görünüm kazandırabilirsiniz. Ayrıca, yeni kumaşlar kullanmak daha hijyenik bir ortam sağlayacaktır.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply