» » » Bütçenize Uygun Ekonomik Mutfak Dekorasyonu Fikirleri



Bütçenize Uygun Ekonomik Mutfak Dekorasyonu Fikirleri


Günümüzde pek çok aile, kısıtlı bir bütçe ile dekorasyonunu gerçekleştirmeye çalışmaktadır. Aslında, dekorasyonda başarı demek her zaman daha pahalı malzemeler kullanmak değildir. Doğru yapılmış bir dekorasyon, son derece uygun fiyatlı ürünleri akılcı biçimde bir araya getirerek uyumlu ve pratik bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Sizler de bu yazımızdaki uzman fikirlerinden yararlanarak, mutfağınızı dekore ederken fazla harcama yapmadan şık bir görünümü yakalayabilirsiniz.
  • Mutfağınızı perde, zemin döşemeleri, duvar kağıtları, kilimler gibi kaplama malzemeleri ile ne kadar çok donatırsanız, o kadar daha pahalı duracaktır. Dekorasyon uzmanları, mutfak dekorasyonlarında bu tip malzemeleri bol miktarda ve farklı renklerde kullanırlar.
  • Gerçek ahşap malzeme genellikle pahalıdır. Düşük bütçeli mutfaklarda genellikle sunta ya da mdf gibi “muadil” ahşap malzemeler kullanılır. Bu tip malzemeleri, koyu renklerden seçin. Zira bu tip malzemelerin koyu renklerde olanları, orijinal ahşap malzemeye daha yakın bir görünüm sağlayacaktır.
  • Genellikle, son derece ucuz malzemeler ile dahi modern bir görünüm elde edebilirsiniz. Klasik tasarımlı mutfaklar genellikle ucuz malzeme ile yapıldıklarında hoş bir görünüm sağlamazlar. Ancak, modern ya da minimalist dekorasyon anlayışı, ekonomik uygulamalar için daha uygundur. Özellikle günümüzde çok moda olan yuvarlak yüzeyler ve parlak malzemeler kullanıldığında, mutfağınız ne kadar ucuz malzemeler ile döşenmiş olursa olsun, bir dizayn firmasının portfolyo broşüründen çıkmış gibi sıradışı ve kaliteli bir görünüm sergileyecektir.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply