» » » » Evinizi Aynalar İle Ferahlatın Ayna Modelleri Fikirleri




Evinizi Aynalar İle Ferahlatın Ayna Modelleri Fikirleri
Birçok evde aynalar, sadece fonksiyonellikleri için değil, aynı zamanda sağladıkları dekoratif görünüm için de kullanılıyorlar. Siz de evinizi aynalarla döşeyerek hem daha geniş ve ferah bir görünüm elde edebilir hem de iç mekandaki ışık düzeyini arttırabilirsiniz.
Asmayın, yaslayın.
Bir aynayı duvara asmak yerine, bir yüzeye koyup duvara hafif eğimli bir şekilde yaslayın. Daha sonra da etrafına çeşitli objeler, vazoalr ve biblolar yerleştirerek onu zenginleştirin. Böylece, duvara asılmış sıradan bir aynaya göre çok daha şık duracaktır. Ayrıca, etrafındaki objeler sayesinde dikkatleri de hemen üzerine çekecektir. Ayrıca, kullanacağınız ayna çerçevesiz olursa, bu daima daha sanatsal durur. Çerçevesiz aynalar yapıları itibariyle daha kaliteli camdan yapılmak zorunda oldukları ve etraflarının da çok iyi taşlanmaları gerektiği için, genellikle daha pahalıdırlar. Ancak, çok daha sade ve ferah durmalarının yanısıra, yıllar içinde alabilecekleri darbelere karşı da daha dayanıklı olurlar.

Aynalı Yüzeyler Kullanın
Aynaları sadece birer obje olarak değil, aynı zamanda çeşitli yüzeylerin birer kaplaması olarak da kullanabilirsiniz. Bugün piyasada pek çok firma aynalı kaplamalar üretiyor. Bunların küçük parçalar halinde olanları ışığı daha iyi dağıttıkları için göz yormazlar. Aynı zamanda, bu tür aynalı kaplamaların sarı, mavi, yeşil gibi farklı renklerde olanları da bulunabiliyor. Bunları da kullanarak özellikle mutfak ve banyolarınızda hoş bir esinti yakalayabilirsiniz.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply