» » » Minimalist Mutfak Dekorasyonu Fikirleri ve Modelleri



Minimalist Mutfak Dekorasyonu Fikirleri ve Modelleri
Günümüzde evlerin giderek küçülmesi, kuşkusuz mutfaklara da yansıyor. Geniş ve bahçeli evlerin ferah mutfaklarının yerini giderek kompakt ve pratik mutfaklar alıyor. Her ne kadar ilk bakışta bu mutfaklar fonksiyonellik açısından büyük ve geniş alanlı mutfaklara göre daha sınırlı gibi görünüyor olsalar da, uzmanlar doğru yapılmış bir minimalist mutfak dekorasyonunun fonksiyonellik ve verimlilik açısından daha önde gelebileceği konusunda hemfikirler. Ancak, doğru yapılmayan bir küçük mutfak dekorasyonu, zaten dar olan alanı iyice boğucu bir havaya da büründürebilir. Bu yüzden, dekorasyonunuzu yaparken mutlaka uzman kişilerden yardım almanızı tavsiye ederiz. Sizler de bu yazımızdaki çeşitli uzman görüşlerinden derlenmiş minik ipuçlarından yararlanarak minik mutfağınızı modern ve pratik bir görünüme kavuşturabilirsiniz.
Dar Alanda Kişisel Dokunuşlar Yapın
Her ne kadar mutfağınız dar olsa da, mümkün olan her yere kişiliğinizi yansıtacak minik dokunuşlar sıkıştırabilirsiniz. Örneğin, bar stili bir masanın yan tarafına sevdiğiniz bir tabloyu asarak hem mutfağınızda ilgileri üzerine çekecek bir nokta oluşturabilir, hem de renk skalası bakımından sınırlı olan mutfağınıza ışık dolu bir hareketli dokunuş yapabilirsiniz.
Tencere ya da tava gibi eşyalarınızı dolap içleri yerine tavana asabileceğiniz aparatları kullanarak, yemek pişirme işlemleri için dahi zor yeten mutfağınızı, sofraların kurulabileceği minik bir alana dahi kavuşturabilirsiniz. Bunun için muhtemelen mutfağınızın konstrüksiyonunda birkaç değişiklik yaparak, duvara sabitlenen tezgah tipi masalardan kurdurmanız gerekecektir.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply