» » » Pratik Mutfak Dekorasyonu İçin Fikirler ve İpuçları



Pratik Mutfak Dekorasyonu İçin Fikirler ve İpuçları

Mutfak dekorasyonu, bir evin genellikle en son yapılan tasarım işi olsa da, zaman geçirme bakımından özellikle hanımlar için ilk gelen alandır. Bu yüzden, doğru tasarlanmış bir mutfak, evin bütün yükünü çeken hanımlar için çok büyük kolaylıklar sağlayabilir. Sizler de bu yazımızdaki uzman görüşlerinden yararlanarak mutfaklarınızda pratik dekorasyon değişiklikleri yapabilir, daha verimli bir çalışma alanı oluşturarak işinizi hafifletebilirsiniz.

  • Peynirlerinizi taze tutmak istiyorsanız, onları hem depolayabileceğiniz hem de direkt olarak servis edebileceğiniz bir kap ya da stand kullanın. Örneğin bir kesme tahtasının üzerine kalıp halinde yerleştireceğiniz peynirlerinizin üzerlerine, pastalar için kullanılan cam kapaklardan koyarak kullanabilirsiniz. Bu tip bir kapak ile peynirlerinizi hem kurutmadan hem de belli bir düzeyde nefes almalarını sağlayarak saklayabilirsiniz. Ayrıca bu tip bir servis şekli, özellikle şarap ile birlikte çok uyumlu ve hoş duracaktır.
  • Kavanozlarınızı şık kumaşlar ile kaplayın. Günümüzde iddialı ve özenli ev hanımları arasında çok popüler olan bu uygulama ile, yaza hazırlık için yaptığınız reçel ya da turşuları şık ve hoş bir şekilde saklayabilirsiniz. Ayrıca bu şekilde hazırlayacağınız kavanozlar, kumaş sayesinde daha az ışık alacakları için içlerindeki malzemeler de daha geç bozulacaktır. Bu tip bir kaplanmış kavanozu hediyelik olarak da rahatlıkla kullanabilirsiniz.
    Hediye etmeden önce, kumaşın etrafındaki ipi çözüp, ip üzerine hediyeyi vereceğiniz kişinin adının yazılı olduğu bir kağıt bağlayarak çok şık bir tasarım oluşturabilirsiniz.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply