» » 5 Tane Sakinleştirici yatak Odası Dekorasyonu

1- Yatak odanızın rengini en sevdiğiniz renk yapın güne bir renk uyumuyla başlamak mükemmel bir yoldur. Eğer portakal seviyorsanız yatak odasında turuncu boya kullanmalısınız ya da sevdiğiniz renk tamamlayıcıları kullanın tamamlayıcı renklere örnek vermek gerekirse
kırmızının tamamlayıcısı yeşildir
mavinin tamamlayıcısı turuncudur
sarının tamamlayıcısı mor
duvar kenarlarına sarı laleler biz vazo sarı yastık gibi şeylerde ekleyebilirsiniz.

2- Yatak odasının dekorasyonunda bir kumaş da kullanabilirsiniz. Birçok insan için kumaş desenleri seçmek zordur. Boya rengini uyan bir kumaş seçmek yatak takımlarına uyması perdelere uyması lazım olan bir kumaş seçmek gerekir .

3- Mumlar ruhunuzu aydınlatır. Bir yatak odasında aydınlatma farklı bir  dekorasyon olabilir. Ve fark yaratabilirsiniz bu sayede aydınlatma için lambalar gerekir ama gerçekten yumuşak ,parlak ve rahatlatıcı bir yatak odası oluşturmak için mum ışıkları ile oluşturabilirsiniz.

4- Yumuşak dokular ekleyin yatak odası dekorasyon fikrinin hedefini sakin ve rahatlatmak olduğunu unutmayın. Yani bunun içinse yumuşak ve rahat kumuşlar seçin ipek,pamuklu seçin konfor ve görsel ilgi için yastıkları çok kullanabilirsiniz.

5-Gizliliğinizi unutmayın akşamları gizlilik konusunda endişelenmenize gerek kalmamalıdır , bu yüzden perdelerinizi istediginiz renk ve kumaş secin kişisel tutun.



 
 


About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply