» » » » Evinizde Uygulayabileceğiniz Modern Mutfak Dekorasyonu Fikirleri



Evinizde Uygulayabileceğiniz Modern Mutfak Dekorasyonu Fikirleri
Ev dekorasyonu, odalar bazında düşünülmeyip mutlaka bir bütün olarak ele alınması gereken bir konudur. Dolayısı ile de bir yaşam alanındaki oturma ya da yatak odalarının dekorasyonları belli bir çizgide iken, mutfak ya da banyo gibi daha ziyade fonksiyonelliğe dayalı alanların bir başka anlayışla dekore edilmesi, o alanın geneli için bütünlüğü bozucu ve göze hoş gelmeyen bir kompozisyon oluşturacaktır. Bu yüzden mutfak dekorasyonunda, evin geri kalanı çok iyi analiz edilmeli ve tasarım kararları mümkün oluğunca bu çizgide verilmelidir.
Örneğin, mutfak dolaplarında eğimli tasarımlar, günümüzde modern bir mutfak tasarımı yaratmak için en son gündeme gelen fikirlerden biri. Bu eğimli tezgahlar sayesinde hem dikkatleri üzerine çeken ilginç bir tasarım yapılmış oluyor, hem de mutfak tezgahı olarak kullanılan alan, pişirme işlemleri tamamlandıktan sonra yemek masası olarak kullanılabiliyor. Her ne kadar birçok usta bu tarz eğimli yapıların kurulumu esnasında güçlük çekse de, konunun uzmanı olan bir profesyonelle çalışarak evinizde bu yeni trendi siz de yakalayabilirsiniz.
Öte yandan, duvarları geniş ve tek parçalı olan mutfaklara özgü gelişen bir diğer tasarım anlayışı da, bu duvarları yekpare raflarla donatmak şeklinde. Bu sayede, mutfakta genel anlamda bir minimalist görüntü oluşturulurken, aynı rafların hem tencere-tava-tabak gibi mutfak eşyalarını depolama, hem fasulye-pirinç-kabak gibi tüketim malzemelerini stoklama, hem de biblo-tablo-oyuncak gibi görsel eşyaları sergileme fonksiyonlarını bir arada yerine getirmesine imkân verilmiş oluyor.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply