» » » » Modern Oturma Odası İçin Popüler Dekorasyon Fikirleri



Teknolojinin getirdiği birçok yenilik, evlerimizin dekorasyonunda da yeni algıların kapılarını açmaya devam ediyor. Bu yüzden, özellikle yeni evlenenler ya da evlerini yenileyenler IKEA başta olmak üzere çeşitli modern mobilya ve dekorasyon mağazalarının yolunu tutuyorlar. Her ne kadar bu tür yerlerde hazır setler satılsa da, evlerinde fark yaratarak öne çıkmak isteyen hanımlar, dekorasyon camiasındaki son trendleri yakından takip ediyorlar. Oturma odaları da, evlerde dekorasyon anlayışının belkemiğini oluşturduğundan, yeni fikirlerin uygulanacağı bir trend fırsatları alanı olarak öne çıkıyorlar. Sizler de bu tür fikirleri kullanarak evlerinizde heyecanlı ve dikkat uyandıran bir dekorasyon yapabilirsiniz.
Yenilikçi Fikirlere Açık Olmak
  • Özellikle de büyük boyutlu bir pencere ile bir araya getirildiğinde, çizgili duvar kağıdınıza düşecek olan bol miktarda ışık onun ön plana çıkmasına yardımcı olacaktır. L şeklinde bir koltukla bunu tamamlarsanız rahat ve ferah bir görünüm sağlamış olursunuz.
  • Beyaz renk, özellikle de dolap ya da raf gibi eşyalarla fazla kalabalıklaşabilen oturma odaları için algıda seçicilik ilkesi gereği düzenli ve modern bir görünüm meydana getirir. Açık gri tonlarında bir koltuk, beyaz bir kilim ve açık tonlarda bir laminant parke bir araya gelirse odanıza hafif ve taze bir esinti katacaktır.
  • Büyük ve az detaylı çiçek desenleri ile bezeli bir duvar kağıdını odanın yarısına kaplayıp diğer yarısında da koyu bir duvar rengi tercih ederek, odanızda hareketli bir modern dizayn yapabilirsiniz.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply