» » » » Oturma Odanızda Beyaz Renk Kullanımı İçin Dekorasyon Fikirleri



Oturma Odanızda Beyaz Renk Kullanımı İçin Dekorasyon Fikirleri

Günümüzün modern dekorasyonlarında sıklıkla parlak ve göz alıcı beyaz renk ile karşılaşmaktayız. Doğru bir şekilde kombine edildiğinde odanıza dinamik ve iç açıcı bir hava kazandırabilmenin yanı sıra aydınlık ve ışık miktarı için de olumlu etkileri olan beyaz rengi sizler de oturma odalarınızda kullanmak istiyorsanız, bu yazımızdaki uzman fikirlerinden yararlanabilirsiniz.
  • Eğer odanızda koyu renkli bir duvar kağıdı ya da ışığı az geçiren perdeler varsa, mutlaka doğal ışık miktarını arttırarak bunu dengelemelisiniz. Eğer odaya giren ışık miktarını değiştirme şansınız yoksa, daha sıcak ve rahat bir görünümü sağlamak için basit bir anlayışla da dekorasyon yapabilirsiniz.
  • Oturma odanızın genelinde beyaz kullanmak istiyorsanız, mutlaka etrafa bunu tamamlayacak renkli öğeler yerleştirmelisiniz. Bunun en kolay yollarından biri de perdeler olacaktır. Yalnızca pencere kısmını değil, tüm duvarı kapatan ve diklemesine açılıp kapanan yeni nesil perde modelleri, bu etkiyi sağlamanıza yardımcı olabilirler.
  • Bir odanın dekorasyonunu yaparken dikkat edilecek en önemli nokta, oda içerisindeki alanların arasında yumuşak geçişi sağlayabilmektir. Bunun için, genel olarak beyaz renkten oluşan bir oda içerisindeki her bir eşyaya aynı renkten birer obje yerleştirmek çok etkili olur. Örneğin, koltukların üzerine birer mavi yastık, kütüphaneye bir mavi vazo ve orta alana da bir mavi sehpa koyarak, odanızdaki beyaz hakimiyetinin üzerinde mavi ile minik bir vurgu yapabilirsiniz.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply